Капусняк з куркою і сочевицею

Капусняк з куркою і сочевицею
  • Время приготовления: 1 час
  • Количество порций: 6

Список ингредиентов

  • філе куряче300 г.
  • цибуля ріпчаста1 шт.
  • сік томатний200 мл.
  • капуста білокачанна250 г.
  • сочевиця зелена150 г.
  • вода або бульйон2500 мл.
  • сіль та мелений чорний перець
  • олія

Способ приготовления

Сочевицю (готувала з зеленої) промити і замочити на пару годин у холодній воді (я замочувала на ніч)

Цибулю нарізати півкільцями. У каструлі розігріти олію та і обсмажити цибулю до м'якості.

Куряче філе нарізати невеликими шматочками і викласти його до цибулі.Обсмажувати на середньому вогні, поки м'ясо не побіліє, постійно помішуючи.

Влити в каструлю томатний сік, накрити кришкою і тушкувати хвилин 5.

Додати нарізану капусту, накрити кришкою і тушкувати на середньому вогні 10-12 хвилин (до напівготовності капусти)

Влити гарячу воду (бульйон), довести до кипіння, додати сочевицю. (Попередньо сочевицю промити).

Приправити суп спеціями, посолити, поперчити за смаком. Варити суп до готовності сочевиці, зняти з вогню, накрити кришкою і дати настоятися півгодини.
Смачного!

Комментарии
Для добавления комментария необходимо войти или зарегистрироваться.

Оксана, очень сытно и вкусно!

Аватар пользователя lakshmi
7 уровень

Дякую

Аватар пользователя oksana_sadova77
4 уровень

Очень вкусно!

Аватар пользователя Вероника1101
5 уровень
Аватар пользователя oksana_sadova77
4 уровень