Тарт з зеленою цибулею

Аватар пользователя ntyn
Кулинар 2 уровня
Тарт з зеленою цибулею

Дуже зелений, дуже смачний, дуже апетитний - все це про тарт із зеленою цибулею. Як на мене, це чудове доповнення до ситних м'ясних страв: замість хліба та салату робимо такий тарт і все: компанія шашликам, буженині або домашнім ковбаскам знайдена.

Список ингредиентов

  • зелена цибулявеликий пучек
  • олія рослинна2-3 ч.л.
  • тісто пісочне400 гр
  • яйця3 шт
  • сир100 гр
  • сільза смаком
  • перецьза смаком

Способ приготовления

Білу частину зеленої цибулі відрізано та смажимо декілька хвилин на рослинній олії, не забуваючи помішувати.

Зелену частину цибулі дрібно нарізуємо.

Твердий сир тремо на середню або велику частину тертушки, додаємо свіжі яйця, перемішуємо. Потім додаємо цибулі - і обсмажену, і порізану.

Основа тарта - пісочне тісто. Зазвичай я роблю 2 порції, на 2 тарта, одну використовую зразу ж, іншу - заморожую. А потім, при нагоді, дістаю. Цього разу це була як раз заморожена порція. Тісто потрібно викласти у форму та зробити бортики. Повинен вийти кошик - дно та невеликі, 2-3 см, стінки.

Начинку викладаємо до кошику.

Випікаємо у духовці, розігрітій до 180 градусів, приблизно 25-30 хвилин. Потім охолоджуємо і нарізуємо.

Смачного!

Комментарии
Для добавления комментария необходимо войти или зарегистрироваться.

Виглядає неймовірно апетитно!
За ідею із заморожуванням тіста - окреме дякую.

Аватар пользователя Kukurooza
4 уровень

Так, це дійсно зручно! То мене подруга навчила - вона смачно готує, знається на цьому, то ж я часто прислухаюся до її порад.

Аватар пользователя ntyn
2 уровень

Здорово!

Аватар пользователя Вероника1101
6 уровень