Помідорова зупа

Помідорова зупа
  • Время приготовления: 1 час
  • Кухня: Украинская кухня

Список ингредиентов

  • морква200 г.
  • цибулина ріпчаста1 шт.
  • масло вершкове75 г.
  • помідоровий концентрат (натерті помідори)200 г.
  • рис або локшина
  • сіль та мелений чорний перець
  • бульйон2 л.
  • сметана

Способ приготовления

Моркву натерти на грубій терці, залити бульйоном. Помідори натерти на грубій терці (зимою таку зупку можна варити із заморожених помідорів).Цибулю накраяти кубиками, трішки підсмажити на маслі, щоб вона була така "скляна", додати помідори. Перемішати та ще трошки протушити. Якщо морква вже м"яка можна всипати рис або локшину. Коли рис або локшина стануть мякими додати засмажку із цибулі та помідорів. Присмачити перцем та сіллю.

Таку зупу подають зі сметаною. Смачного!

Комментарии
Для добавления комментария необходимо войти или зарегистрироваться.

Оце так ЗУПА!!!

Аватар пользователя ra36
6 уровень

Дякую

Аватар пользователя oksana_sadova77
6 уровень

Дякую

Аватар пользователя oksana_sadova77
6 уровень

Вкусный супчик!

Аватар пользователя lakshmi
7 уровень

Дякую

Аватар пользователя oksana_sadova77
6 уровень

Замечательно!

Аватар пользователя Вероника1101
6 уровень
Аватар пользователя oksana_sadova77
6 уровень