Мафіни з чорною смородиною

Мафіни з чорною смородиною

На дворі літо!!!
Період відпусток, спекотних днів, вечірніх прогулянок і, зрозуміло, сезон чудових дарів літа. Сезон, який неодмінно потрібно провести так, щоб запастися хорошим настроєм, вітамінами і кулінарними враженнями на рік вперед, до наступного літа. Тісто для найсмачніших ягідних мафінів готується дуже швидко (приблизно 10 хвилин), а за час їх випічки (ще хвилин 20) приготуємо основну страву для нашої швидкої вечері!

Список ингредиентов

  • вершкове масло100г
  • цукор200г
  • борошно190г
  • молоко120мл
  • розпушувач2ч.л.
  • яйця2шт
  • ванільний цукор
  • чорна смородина1 склянка
  • сільщіпка

Способ приготовления

Вершкове масло необхідно заздалегідь викласти з холодильника, для того щоб воно розтало та стало м`яким. Збити венчіком масло зі 100г цукру, додати яйця, ще 100г цукру, сіль, ванільний цукор, тепле молоко. Змішати

Поступово додати просіяне з розпушувачем борошно. Все змішати.

Чорну смородину пересипати з двома столовими ложками борошна.

Додати смородину в тісто та ретельно змішати. Бажано не пошкодити ягоди.

Змазати форми маслом та наповнити на 2/3 тістом.

Випікати у розігрітій до 180° в духовці, приблизно хвилин 20.

Смачно вживати маффіни з молоком або трав`яним чаєм. Смачного

Комментарии
Для добавления комментария необходимо войти или зарегистрироваться.

Замечательно!

Аватар пользователя Вероника1101
6 уровень

Спасибо! Маффины действительно очень вкусные!

Аватар пользователя ЕкатеринаL
4 уровень