Кабачки по-грецьки

Блюдо для любителів овочів...Швидко, смачно, корисно..
- Время приготовления: 30 минут
- Количество порций: 3
- Кухня: Греческая кухня
- Участие в конкурсе: Кулінарний конкурс "Літня вечеря за 30 хвилин"
Список ингредиентов
- кабачок — 2 шт.
- томати — 1-2 шт.
- борошно — 2 ст.л
- щавель — 1 пучок
- цибуля зелена — 1 пучок
- цукор — 1 ч.л.
- перець зелений — 1 шт
- олія рослинна — 1 ст.л. + для смаження
Способ приготовления

Кабачок очистити і нарізати кружечками, посолити.

Обваляти в борошні і обсмажити на олії.

Томати, цибулю та перець нарізати кубиами.

Обсмажити на оліі

додати подрібнений щавель та протушкувати хвилин 5...

додати кабачки, перемішати, посолити та поперчити. Потримати на вогні 2-3 хвилини.

Подавати можна як гарячим так і холодним. Смачного!!!
- Дата публикации: 11.07.17 - 20:34
- Добавлен в кулинарную книгу: 13
- Рейтинг:5(средняя оценка: 5, всего голосов: 8)
Ириш, вкусное блюдо, знаю не по наслышке

Ликуся, спасибо
я частенько на ужин себе готовлю)))
Ой, як здорово! Ніколи таке не готувала, обов`язково спробую! Забираю у кулінарну книжку, дякую!
Очень вкусно!
Смакота!!!