Скумбрія з овочами

Скумбрія з овочами

Дуже приємно на вечерю насолоджуватися такою смачною та ніжною стравою, як скрумбрія запеченау духовці (або у мультиварці). Та ще й з овочами. Неповторний смак та гармонійне поєднання інгредієнтів не залишать нікого байдужим. До того ж це швидко, смачно та корисно!

Список ингредиентов

  • скумбрія свіжоморожена2шт
  • цибуля1шт
  • морква2шт
  • солодкий перець2шт
  • томати2шт
  • лимон1/2шт
  • олія50г.
  • зеленьза бажанням
  • сіль1 щіпка
  • спеції для рибиза смаком

Способ приготовления

Перш за все виженути "злочинців" з кухні)))
Розморозити рибу та ретельно її вичистити. Обробити рибу соком лимона, сіллю та спеціями. Поки готуємо начинку рибу краще сховати в холодильник

Тепер приготуємо овочєву начинку. Овочі помити, почистити, моркву натерти на крупній терці, цибулю дрібно пошинкувати, акуратно нарізати томати та солодкий перець. Овочі готові. Далі їх потрібно протушкувати.
Викласти овочі у розігріту олію і тушкувати їх на слобому вогні приблизно 10хв. Овочеву масу посолити та поперчити. За бажанням можна додати часник.

Дістати з холодильника рибу та кожну тушку начинити овочами. Можна загорнути рибу у фольгу у вигляді цукерки та запікати у духовці до готовності.

Я ж користуюсь мультиваркою. Викладаю рибу на овочеву подушку та запікаю 15хв.

З нетерпінням чекаємо закінчення процесу та сигналу мультиварки. Накриваємо на стіл та запрошуємо на вечерю! Смачного!

Комментарии
Для добавления комментария необходимо войти или зарегистрироваться.

Риба на вечерю - чудово!

Аватар пользователя Kukurooza
4 уровень
Аватар пользователя Вероника1101
6 уровень