Кабачки фаршировані

Кабачки фаршировані

Це дуже ситне, смачне,бюджетне блюдо.Коштуйте, на на здоровя!

Список ингредиентов

  • кабачки1-2шт
  • фарш(який є)200-300г
  • цибуля1-2 шт
  • сирок плавленийпів пачки
  • кетчуп або томатна паста3-4ст.л
  • майонез або сметана3-4 ст.л
  • зеленьза смаком

Способ приготовления

Взяти дуже молоді і маленькі кабачки.Помити, розрізати навпіл

У кабачків вирізати серединку,щоб форма кабачка залишилась ТОНКОЮ(швидше запічеться).

Зробит начинку:натертий плавлений сирок,порізану зелень і майонез чи сметану, томатну пасту чи кетчуп,посолити, поперчити..

Кабачки заповнити фаршем так, щоб фарш не був вище края кабачкаУ фарш додати зелень та цибулю.

Зверху намазати начинкою,можна ще й сметанкою.

Покласти у форму, випікати при температурі 200-220 градусів 25 хвилин.Якщо кабачки дуже маленькі і тонковирізані, то випікаємо 25 хвилин.Прикрашаємо зеленню,з кетчупом.

Комментарии
Для добавления комментария необходимо войти или зарегистрироваться.

Красиво!

Аватар пользователя Kukurooza
4 уровень
Аватар пользователя Вероника1101
6 уровень