Печінка, запечена з помідорами і базиліком

Печінка, запечена з помідорами і базиліком

Це досить просте і швидке в приготуванні блюдо, яке прекрасно підійде на вечерю. Загальний час приготування 35 хвилин: 15 хвилин - підготовчі роботи та 20 хвилин - запікання у духовці. Це дуже смачно та соковито.

Список ингредиентов

  • печінка куряча600г.
  • цибуля ріпчаста1 шт.
  • помідори2-3 шт.
  • часник(зубчики)2 шт.
  • базилік (листочки)5-7шт.
  • сир твердий180г.
  • сіль та мелений чорний перець
  • спеції

Способ приготовления

Спочатку включаємо духовку на 180С. Печінку промити і відкинути на сито, щоб стекла зайва рідина.

Цибулю нарізати півкільцями та злегка обсмажити на олії.

За цей час нарізати кубиками помідори.

До цибулі відправляємо печінку. Швидко обсмажуємо на середньому вогні, весь час помішуючи. Печінка повинна всього лише змінити колір.

Нарізаємо базилік та подрібнюємо часник.

Натираємо сир.

У форму викладаємо печінку.

Зверху рівномірно розкладаємо помідори.

Зверху посипаємо зеленню та часником.

Посипаємо сиром.

Відправляємо в розігріту до 180 градусів духовку на 15-20 хвилин.

Смачного!

Комментарии
Для добавления комментария необходимо войти или зарегистрироваться.

Ніколи не запекала печінку! Ідея дуже класна, дякую. Виконання - на висоті.

Аватар пользователя Kukurooza
4 уровень

Я також перший раз так готувала, дуже смачна вийшла Дякую,Наталя

Аватар пользователя oksana_sadova77
6 уровень

Просто шикарный ужин!!!

Аватар пользователя ra36
6 уровень

Дякую

Аватар пользователя oksana_sadova77
6 уровень

Вкусное блюдо!

Аватар пользователя Вероника1101
6 уровень

Вкусное блюдо!

Аватар пользователя Вероника1101
6 уровень

Дякую

Аватар пользователя oksana_sadova77
6 уровень