Молода картопля в ароматному соусі

Аватар пользователя ra36
Кулинар 6 уровня
Молода картопля в ароматному соусі

Молода картопля в ароматному соусі
Соус, дійсно, дуже ароматний! До такої картоплі тільки оселедця не вистачає!
На жаль, я не змогла знайти червону («ялтинську») цибулю, яка вказана в оригіналі, тому взяла синю, вибрала не дуже гостру. З червоною буде ще краще. (В інгредієнтах вказала червону цибулю.)

Список ингредиентов

  • молода картопля 300 г
  • червона цибуля0,5 шт
  • часник 1 зубчик
  • кріп 1 ст л
  • петрушка 1 ст л
  • лимонний сік1 ч л
  • оливкова олія 50 мл
  • сільза смаком

Способ приготовления

Невелику молоду картоплю почистити, помити та відварити у підсоленій воді до готовності – 17-20 хвилин.

Поки вариться картопля, приготувати соус.
Цибулю і часник обчистити і промити. Зелень вимити та трохи обсушити паперовими рушниками.
Цибулю нарізати тонкими невеликими шматочками. Часник, зелень кріпа та петрушки нарізати якомога дрібніше.

Влити в цибулю лимонний сік та відставити хвилин на 10, щоб маринувалася.

В мисочці з'єднати зелень з маринованою цибулею та оливковою олією, присолити за смаком.
Готову картоплю відцідити, випарити залишки води та гарячою викласти на тарілку. Зверху розкласти соус.

Комментарии
Для добавления комментария необходимо войти или зарегистрироваться.

Смачна картопелька

Аватар пользователя oksana_sadova77
6 уровень

Дякую!

Аватар пользователя ra36
6 уровень

Очень вкусно!

Аватар пользователя Вероника1101
6 уровень

Очень вкусно!

Аватар пользователя Вероника1101
6 уровень

Спасибо!

Аватар пользователя ra36
6 уровень