Ковбасно-сирне суфле

Ковбасно-сирне суфле

Ковбасно-сирне суфле - проста і дуже смачна закуска, яку можна приготувати до вечері за пів години. Ніжне, ситне, легке, але i ситне суфле обов'язково прийдеться до смаку вам і вашій родині. До закуски можна подати свіжі або тушковані овочі.

Список ингредиентов

  • ковбаса варена з салом або без150 г
  • сир твердий100 г
  • бринза50 г
  • яйце1 шт
  • перець чорнийза смаком
  • зелень, соус гострий, французська гiрчицядля подачi

Способ приготовления

У чашу блендера покласти порізану ковбасу і сир.

Відокремити білок від жовтка. Додати у чашу блендера жовток i порiзану бринзу.

Все подрібнити до стану однорідного фаршу .

Білок добре збити міксером до стійкої піни.

Ввести білок частинами в ковбасно-сирний фарш.

Фарш розкласти по силіконових формочках і помістити їх в чашу мультиварки для варіння на пару.

У велику чашу налити води, зверху помістити чашу з формочками і виставити програму "На пару" на 20 хвилин.

Дати суфле трохи охолонути у формочках, потім витягнути і подати ковбасно-сирне суфле з гострим соусом або гірчицею - французької або звичайною. Прикрасити зеленню.
Смачного!

Комментарии
Для добавления комментария необходимо войти или зарегистрироваться.

Не вечеря, а витвір мистецтва!

Аватар пользователя Kukurooza
4 уровень

Леночка, вот так все просто, но очень оригинально и необычно!

Аватар пользователя vorobyshek
6 уровень

гарна ідея для швидкої вечері

Аватар пользователя gutka
6 уровень

Спасибо, девочки!

Аватар пользователя Елена Калинина
7 уровень

Замечательно!

Аватар пользователя Вероника1101
6 уровень

Замечательно!

Аватар пользователя Вероника1101
6 уровень