Цибулеві кільця в клярі

Аватар пользователя Sve4ka
Кулинар 5 уровня
Цибулеві кільця в клярі

Приготувати кільця цибулі в клярі не так вже й складно, як здається на перший погляд. Рецепт досить простий і складається з найдоступніших інгредієнтів. Витративши трохи часу, ви отримаєте смачну закуску для всієї родини, яку можна подати до обіду або вечері. Цибулеві кільця відмінно підійдуть для пивної вечірки, їх зручно взяти з собою на пікнік, в якості ситного перекусу. Гіркота, властива цибулі, в готовій страві зовсім не відчувається. Ними, із задоволенням, поласують не тільки дорослі, а й діти. Цибулеві кільця добре гармонують з кетчупом, майонезом, тартаром або іншим соусом. Пробуйте, експериментуйте і насолоджуйтеся.

Список ингредиентов

  • цибуля ріпчаста300 г
  • коріандр мелений1 ч.л.
  • паприка мелена1 ч.л.
  • перец чорний мелений0,5 ч.л.
  • перець червоний пекучий мелений0,25 ч.л.
  • борошно пшеничне1 ст.л.
  • кляр:
  • молоко100 мл
  • борошно пшеничне10 ст.л.
  • сільза смаком
  • перець чорний меленийза смаком
  • олія соняшниковадля обсмаження

Способ приготовления

Для приготування візьміть такі продукти.

Для приготування візьміть цибулю середнього розміру, щоб готові колечка тримали форму, після обсмажування. Акуратно, очистіть від лушпиння.Промийте і просушіть серветками. Озбройтеся гострим ножем і наріжте кільцями, приблизно, 5-7 мм. Розділіть на окремі кілечка. В принципі, можна використовувати білу або фіолетову цибулю. .

Підготовлену цибулю перекладіть в зручну глибоку миску. Додайте спеції, зазначені в рецепті. Акуратно, перемішайте. Склад і співвідношення прянощів, ви можете регулювати на свій смак.

Додайте просіяне борошно. Ще раз перемішайте.

Тепер приготуємо кляр. Підберіть зручну глибоку тарілку. Додайте куряче яйце, молоко будь-якої жирності, насипте борошно. Замість молока можна використовувати воду. Всі інгредієнти перемішайте виделкою до однорідної консистенції. За смаком підсоліть і поперчіть. Кляр не повинен бути дуже рідким.

У зручну глибоку сковороду або кастрюльку налийте достатню кількість соняшникової олії без запаху. Розжарити його на помірному вогні. Кільця цибулі занурте в кляр, потім викладіть в розігріте масло. Обсмажте до зарум'янювання з обох сторін.

Викладіть на паперові серветки для видалення надлишку олії.

Цибулеві кільця в клярі готові.

Смачного!

Комментарии
Для добавления комментария необходимо войти или зарегистрироваться.

Оооо, які світлини! Романтичні! Дуже красиво.

Аватар пользователя Kukurooza
4 уровень

дякую!

Аватар пользователя Sve4ka
5 уровень

Замечательно!

Аватар пользователя Вероника1101
6 уровень