Маковий пиріг з абрикосами

Маковий пиріг з абрикосами
  • Время приготовления: 1,5 часа
  • Количество порций: 10

Список ингредиентов

  • яйця3шт.
  • цукор200 г.
  • кефір220г.
  • олія95мл.
  • борошно350г.
  • розпушувач тіста2ч.л.
  • мак сухий50г.
  • абрикоси

Способ приготовления

Яйця з"єднати з цукром і збити до світлої пишної маси.

Влити кефір і олію. Знову збити.

Додати борошно і розпушувач, мак.

Перемішати. Тісто має бути трошки густіше чим на оладки.

Тісто викласти у форму.

Зверху половинки абрикос.

Випікати при 180С приблизно 50 хвилин.

Смачного!

Комментарии
Для добавления комментария необходимо войти или зарегистрироваться.

Оксано, мені, будь ласка, ось той шматочок, що з останньої світлини ))))

Аватар пользователя Kukurooza
4 уровень

Наталя, пригощайтеся Дякую

Аватар пользователя oksana_sadova77
6 уровень

С маком люблю все!

Аватар пользователя ra36
6 уровень

А тут ще смачне поєднання з абрикосами

Аватар пользователя oksana_sadova77
6 уровень

Красивый и несомненно вкусный пирог получился!

Аватар пользователя vorobyshek
6 уровень

Дякую,Валентина

Аватар пользователя oksana_sadova77
6 уровень

Рецепт супер. Сегодня опробовала, пирог получился очень вкусный.

Аватар пользователя SvetlanaSh-F
2 уровень

На здоров'я! Дуже приємно! Дякую, Світлана

Аватар пользователя oksana_sadova77
6 уровень

Прекрасный пирог!

Аватар пользователя Вероника1101
6 уровень

Дякую, Вероніка

Аватар пользователя oksana_sadova77
6 уровень