Кабачкова "піца"

Кабачкова "піца"

Список ингредиентов

  • невеликі кабачки2 шт.
  • яйця3шт.
  • борошно2ст.л.
  • зелень кропу
  • розпушувач тіста1 ч.л.
  • великий помідор1шт.
  • твердий сир100г.
  • сіль

Способ приготовления

Кабачки помити і натерти на грубій тертці.Добре віджати сік.

Перемішати кабачок, дрібно нарізаний кріп, яйця, борошно і розпушувач.

Виходить ось таке тісто, додаємо сіль та спеції за смаком.

Форму дуже добре змащуємо маслом та присипаємо манкою або сухарями.Викладаємо тісто у форму.

Викладаємо на тісто нарізаний кружечками помідор.

Зверху натираємо сир .

Відправляємо в розігріту до 180-190 градусів духовку на хвилин 20.

Дістаємо з духовки нашу "піцу" і даємо їй трохи охолонути, бо погано буде нарізати.
Смачного!

Комментарии
Для добавления комментария необходимо войти или зарегистрироваться.

Это очень вкусно!

Аватар пользователя Елена Калинина
7 уровень

Моїй сім'ї дуже сподобалося. Дякую

Аватар пользователя oksana_sadova77
6 уровень

Цікаво!

Аватар пользователя ra36
6 уровень

І смачно

Аватар пользователя oksana_sadova77
6 уровень

Спасибо за рецептик. Забираю себе в КК.

Аватар пользователя Аленка410
2 уровень

Готуйте на здоров"я! Дякую

Аватар пользователя oksana_sadova77
6 уровень

Очень вкусно!

Аватар пользователя Вероника1101
6 уровень

Дякую

Аватар пользователя oksana_sadova77
6 уровень