Овочеве каррі з куркою

Аватар пользователя ra36
Кулинар 6 уровня
Овочеве каррі з куркою

Страва за мотивами індійської кухні. Виходить швидка, корисна і ситна вечеря. Можна подавати з рисом.

Список ингредиентов

  • оливкова олія 1 ч л
  • цибуля ріпчаста0,5 шт
  • часник1 зубчик
  • приправа каррі 1 ст л
  • томатний соус1 ст л
  • помідор1 шт, середній
  • кабачки (цукіні) 50 г
  • баклажани 50 г
  • перець болгарський30 г
  • цвітна капуста 30 г
  • вода 0,5 склянки
  • зелень петрушки1 ст л
  • сіль, перець за смаком
  • відварене куряче філе100 г

Способ приготовления

Цвітну капусту розділити на невеличкі частки, опустити в окріп і 3 хвилини варити. Відкинути на дуршляк.

Почистити, вимити й нарізати овочі. Цибулю – тонкими чверть кільцями, часник – пластинками.

Баклажани і цукіні гарізати тонкими чверть кільцями. Болгарський перець – квадратиками близько 1 см.

Помідори та курятину нарізати невеликими шматочками.

На оливковій олії обсмажити цибулю та часник до прозорості, 3-5 хвилин.

Додати каррі та томатний соус, перемішати. Тушити 1 хвилину.

Додати помідори, кабачки, баклажани, цвітну капусту, болгарський перець, сіль чорний мелений перець та воду. Перемішати та тушкувати під кришкою 10 -12 хвилин.

Додати курятину, перемішати. Тушкувати ще пару хвилин.

Викласти на тарілки та притрусити нарізаною петрушкою.

Подавати страву гарячою.

Комментарии
Для добавления комментария необходимо войти или зарегистрироваться.

Очень вкусно!

Аватар пользователя Вероника1101
6 уровень