Печериці, мариновані у пательні

Печериці, мариновані у пательні

Цей рецепт від Лесі Кравецької я знайшла в журналі "Рецепти господині" . Досить часто їх готую, бо це смачно, швидко та набагато дешевше ніж купувати готові у магазині.

Список ингредиентов

  • печериці500г.
  • олія150мл.
  • чорний перець горошком8шт.
  • духмяний перець горошком8шт.
  • цибуля ріпчаста1 шт.
  • цукор1 ст.л.
  • оцет 50мл.
  • сіль1 ст.л.
  • зубчик часнику2шт.

Способ приготовления

Печериці промити, якщо є великі то розрізати навпіл або на четвертинки. Викласти на суху розпечену сковорідку і смажити до появи соку (приблизно 7-9 хвилин).

Окремо в тарілочці перемішати олію, оцет, сіль, цукор та перець.

Усе це вилити до грибів і тушкувати на маленькому вогні під кришкою 10 хвилин.

За цей час нарізати півкільцями цибулю та пластинами часник.

Виключити вогонь. Додати до грибів цибулю та часник. Перемішати та залишити до повного охолодження.

Смачного!

Комментарии
Для добавления комментария необходимо войти или зарегистрироваться.

А можно кількість оліі зменшити до 50 г? Я багато мариную, але майже без олії.

Аватар пользователя Sve4ka
5 уровень

Я робила із 150 мл, думаю,що 50 буде трохи замало

Аватар пользователя oksana_sadova77
5 уровень

Здорово!

Аватар пользователя Вероника1101
6 уровень

Дякую

Аватар пользователя oksana_sadova77
5 уровень

Вітаю Оксана з рецептом тижня)

Аватар пользователя gutka
6 уровень

Дякую,Катя

Аватар пользователя oksana_sadova77
5 уровень

Отличные грибочки Оксана! Поздравляю с рецептом недели!

Аватар пользователя lakshmi
7 уровень

Дякую,Ліка

Аватар пользователя oksana_sadova77
5 уровень