Печериці фаршировані пшоняною кашею

Аватар пользователя gutka
Кулинар 7 уровня
Печериці фаршировані пшоняною кашею

Смачна та легка у приготуванні закуска.

Список ингредиентов

  • пшоно1/2 скл.
  • печериці7-8 шт.
  • цибуля зелена
  • олія рослина2 ст.ложки
  • масло вершкове1 ст.ложка
  • помідор1 шт.
  • сир твердий (тертий, ементаль)2 ст.ложки
  • сіль, перець за смаком

Способ приготовления

Для початку потрібно приготувати кашу:
1/2 склянки крупи насипаємо в каструльку і наливаємо 1 склянку води. Ставимо на вогонь і доводимо до кипіння. Потім виливаємо крупу з окропом в сито і добре промиваємо під проточною водою.Тепер повертаємо крупу в каструльку, додаємо сіль за смаком і заливаємо склянкою води (співвідношення 1:2). Ставимо на середній вогонь і НЕ накриваємо кришкою. Спостерігаємо за крупою — приблизно через 10 хв після закіпання накриваємо каструльку кришкою і вимикаємо вогонь.

Гриби почистити і від'єднати ніжки.

Ніжки грибів дрібно нарізати.

Цибулю почистити, нарізати.

Помідор(можна замінити на перець) очистити від шкірки і також дрібно нарізати.
Розігріти сковорідку з маслом і оливковою олією, викласти цибулю, підсмажити до прозорості, додати ніжки грибів, а через пару хвилин помідор, приправити за смаком сіллю і перцем. Далі додати кашу і все ретельно перемішати.

Заповнити грибні шапочки фаршем і зверху посипати тертим сиром.

Випікати близько 25 хвилин у духовці при температурі 180 гр.

Комментарии
Для добавления комментария необходимо войти или зарегистрироваться.

Очень аппетитные грибочки!

Аватар пользователя lakshmi
7 уровень

Спасибо большое))

Аватар пользователя gutka
7 уровень

Знову пшоно! Та як круто! Завдяки вам моя родина почне-таки їсти цю кашу.

Аватар пользователя Kukurooza
4 уровень

Це було б добре)))

Аватар пользователя gutka
7 уровень

Здорово! Обожаю пшенную кашу!
Т ак красиво - просто слюнки текут!!!

Аватар пользователя ra36
6 уровень

Дякую)

Аватар пользователя gutka
7 уровень

Замечательно!

Аватар пользователя Вероника1101
6 уровень