Варення з гарбуза та грецьких горіхів

Варення з гарбуза та грецьких горіхів
  • Время приготовления: 8 часов и более
  • Кухня: Украинская кухня

Список ингредиентов

  • вода200мл.
  • кислота лимонна0.25ч.л.
  • мускатний горіх0.25ч.л.
  • горіхи грецькі50 г.
  • цукор500г.
  • гарбуз500г.

Способ приготовления

Гарбуз чистимо та нарізаємо невеликими кубиками.

Для приготування сиропу з"єднуємо цукор та воду.

Доводимо до кипіння та проварюємо 2 хвилини.

Додаємо туди гарбуз, знімаємо з вогню і залишаємо на 12 годин. Через 12 годин знов доводимо до кипіння та виключаємо вогонь. Знов залишаємо на 12 годин. Так повторюємо ще 2 рази.

В кінці додаємо горіхи, лимонну кислоту та мускатний горіх.

Доводимо до кипіння і проварюємо 5 хвилин.

Для зберігання розфасувати у сухі стерилізовані банки. Смачного!

Комментарии
Для добавления комментария необходимо войти или зарегистрироваться.

Який цікавий рецепт!!!
(На жаль, в нас гарбузи не постигли...)

Аватар пользователя ra36
5 уровень

Це дуже смачно Дякую

Аватар пользователя oksana_sadova77
5 уровень

Ммммм, як я люблю гарбузи! Дуже цікаве варення!

Аватар пользователя Kukurooza
4 уровень

І дуже смачне) Дякую

Аватар пользователя oksana_sadova77
5 уровень