Бурякова ікра

Бурякова ікра

Список ингредиентов

  • велика цибулина ріпчаста1 шт.
  • морква1 шт.
  • болгарський перець1 шт.
  • буряк відварений середній2 шт.
  • томатна паста2 ст.л.
  • часник (зубці)2-3шт.
  • майонез(за бажанням)2 ст.л.
  • олія
  • сіль
  • мелений чорний перець

Способ приготовления

В пательню налити олію, додати нарізану кубиками цибулю та натерту на грубій тертці моркву.Обсмажити до м'якості.

За цей час нарізаємо кубиками перець та

натираємо на тертці буряк.

До моркви з цибулею додаємо перець і обсмажуємо ще пару хвилин.

Готуємо пасту, майонез та часник.

До овочів додаємо буряк і даємо протушитися пару хвилин.

Тепер додаємо пасту , добре перемішуємо. Накриваємо кришкою, зменшуємо вогонь та даємо протушитися біля 5 хвилин(декілька раз перемішуємо).

Тереп солимо, перчимо та за бажанням додаємо майонез. Перемішуємо і готуємо ще 1-2 хвилини.

Додаємо подрібнений часник, перемішуємо, накриваємо кришкою та охолоджуємо.

Смачного!

Комментарии
Для добавления комментария необходимо войти или зарегистрироваться.

Класна закуска.
Щось схоже я консервую на зиму.

Аватар пользователя Торі
4 уровень

Дякую,Віта

Аватар пользователя oksana_sadova77
5 уровень

Цікавий рецепт!
Я роблю ікру лише з буряка та цибулі.

Аватар пользователя ra36
5 уровень

Дякую,Рая Спробуйте ще в такому варіанті, це дуже смачно)

Аватар пользователя oksana_sadova77
5 уровень

Хороший рецепт!

Аватар пользователя Вероника1101
6 уровень

Хороший рецепт!

Аватар пользователя Вероника1101
6 уровень

Дякую

Аватар пользователя oksana_sadova77
5 уровень