Кукурудза з сиром та часником

Кукурудза з сиром та часником

Це рецепт від Вікторії Попін. Ця страва є надзвичайно хорошим та смачним варіантом приготування кукурудзи в якості гарніру. Це швидко, смачно та дуже сочно.Для цієї страви потрібно скоріше відварити кукурудзу без додавання солі. Відцідити і обережно зрізати ножем зерна кукурудзи з качана.

Список ингредиентов

  • качани солодкої кукурудзи5шт.
  • масло вершкове50 г.
  • зубчики часнику3-4шт.
  • сіль та спеції за смаком
  • цедра одного лимона
  • сік 1/2 лимона
  • твердий сир40г (я додала більше)

Способ приготовления

У великій сковорідці розігріти половину масла.

Додати часник та зерна кукурудзи. Тушкувати все разом, помішуючи, 3-4 хвилини(зерна повинні добре прогрітись).

Натерти на тертці сир та

Додати сіль та спеції до смаку, цедру та сік лимону й половину сиру. Все добре перемішати й тушкувати ще 1-ну хвилину. Зняти з вогню, додати решту вершкового масла й добре перемішати.

Перед подачею посипати сиром, що залишився.

Смачного!

Комментарии
Для добавления комментария необходимо войти или зарегистрироваться.

Дуже класна і оригінальна страва з кукурудзи

Аватар пользователя Торі
4 уровень

Дякую

Аватар пользователя oksana_sadova77
5 уровень

Здорово!

Аватар пользователя Вероника1101
6 уровень

Здорово!

Аватар пользователя Вероника1101
6 уровень
Аватар пользователя oksana_sadova77
5 уровень