Капустяні оладки

Аватар пользователя ra36
Кулинар 5 уровня
Капустяні оладки

Які тільки не роблять оладки! Окрім величезной кількості оладок на основі класичного рецепту існують ще картопляні, кукурудзяні, кабачкові, горохові, квасолеві, манні... І ось – капустяні, пісні оладки.
За смаком дуже приємні, на вид – схожі на деруни. Мені сподобалися! Готувати їх дуже просто, багато часу не потребують.

Список ингредиентов

  • капуста білокачанна 200 г
  • борошно 60 – 80 г
  • зелена цибуля5-6 пір'їн
  • сіль за смаком
  • олія2-3 ст л

Способ приготовления

Зелену цибулю промити й обсушити. Мілко нарізати.
Капусту теж мілко нарізати.

Капусту перетерти блендером, перетворивши її в однорідну масу.
Капустяну масу присолити, додати сіль та борошно.

Перемішати. Борошна може увійти й більше – це залежить від сорта капусти. Зараз ще капуста молода, в мене пішло тільки 50 гборошна. По густоті тісто повинно бути лише трохи густішим, ніж на звичайні оладки.

Потім додати до тіста зелену цибулю і ще раз перемішати.

На сковороді розігріти олію та столовою ложкою викладати капустяне тісто, формуючи круглі оладки. Смажити оладки на невеликому вогні по 4-5 хвилин з кожної сторони – до золотистої скоринки.

З вказаних інгредієнтів у мене вийшло 9 оладок середнього розміру.

Комментарии
Для добавления комментария необходимо войти или зарегистрироваться.

Проковтнула слюну. Дуже смачно виглядає!

Аватар пользователя Kukurooza
4 уровень

Дякую!

Аватар пользователя ra36
5 уровень

Очень вкусные оладушки!

Аватар пользователя lakshmi
7 уровень

Спасибо!

Аватар пользователя ra36
5 уровень

Хороший рецепт!

Аватар пользователя Вероника1101
6 уровень

Аватар пользователя ra36
5 уровень