М'ясо по-французьки з лечо

М'ясо по-французьки з лечо

В цьому рецепті використовувала своє лечо http://food.ua/recipes/40486

  • Время приготовления: 3 часа

Список ингредиентов

  • свинина
  • майонез,сметана та гірчиця
  • сіль
  • мелений чорний перець
  • лечо
  • твердий сир

Способ приготовления

Спочатку мясо нарізати шматочками, відбити кожен шматок. Посолити, поперчити з двох сторін.

Змастити з двох сторін шматочки мяса сметаною з гірчицею + трошечки майонезу (можна просто майонезом). Потім треба дати постояти промаринуватися години дві.

Викладаємо м'ясо на папір для випічки на деко.

Зверху лечо та

на лечо знову намазуємо майонез або сметану з гірчицею. Запікаємо в духовці десь годину при температурі 190 градусів ... до готовності.

Потім дістаємо м'ясо, посипаємо зверху натертим сиром і знову запікаємо в духовці хвилин 15.

Смачного!

Комментарии
Для добавления комментария необходимо войти или зарегистрироваться.

Цікавий додаток до м"яса по-французськи!!!

Аватар пользователя ra36
5 уровень

Спробуйте, це дуже смачно)))

Аватар пользователя oksana_sadova77
5 уровень

Виглядає дуже апетитно!

Аватар пользователя Kukurooza
4 уровень

Дякую Гарантую,що це ще і дуже смачно

Аватар пользователя oksana_sadova77
5 уровень

Очень вкусно!

Аватар пользователя Вероника1101
6 уровень

Дуже смачно

Аватар пользователя oksana_sadova77
5 уровень