Ікра з кабачків та яблук

Кабачкова ікра це страва дуже літня і смачна.
- Время приготовления: 30 минут
- Количество порций: 4
- Кухня: Украинская кухня
- Участие в конкурсе: Кулінарний конкурс "Дари природи"
Список ингредиентов
- кабачки — 700г.
- цибуля ріпчаста — 80г.
- олія — 4 ст.л
- морква — 80г.
- сіль та перець чорний мелений за смаком
- зелень петрушки
- помідори — 120г.
- часник(зубці)
- яблуко — 120г.
Способ приготовления

Цибулю почистити, нарізати кубиками й обсмажити на олії до прозорості.

Додати натерту на грубій тертці моркву . Смажити, помішуючи, 3-4 хвилини.

Додати очищений і натертий на грубій тертці кабачок . Смажити 5 хвилин.

Додати почищені і натерті на грубій тертці яблука . Готувати, помішуючи, 5 хвилин.

Додати очищені від шкірки і натерті на тертці помідори .

Посолити та поперчити . Готувати під кришкою 15 хвилин.

Додати очищений і подрібнений часник, дрібно нарізану петрушку .

Перемішати.

Смачного!

- Дата публикации: 26.08.17 - 15:15
- Добавлен в кулинарную книгу: 4
- Рейтинг:5(средняя оценка: 5, всего голосов: 4)
Тарілочка з вітамінами!
Смачно!
Я таке люлблю!!!
Це смачно та корисно)))
Смачненька кабачкова ікра
Бесподобная икра!
Я готовлю из баклажанов и яблок, улетает на ура! 
Дякую,Ліка
Ікра дійсно вийшла дуже смачна,при нагоді спробую із баклажанами)))
Очень вкусно!
Смачно)))