Дрібна картопля, смажена по-корейськи

Аватар пользователя ra36
Кулинар 5 уровня
Дрібна картопля, смажена по-корейськи

Дуже цікавий смак, дуже смачні овочі, в міру гостро. Страва сподобалася.
Та й дрібній картоплі знайшлося гідне використання!

Список ингредиентов

  • дрібна картопля 500 г
  • соєвий соус4 ст л
  • ріпчаста цибуля (взяла червону) 1 шт
  • перець болгарський 0,5 шт, великий
  • часник 2 зубки
  • олія 4 ст л
  • червоний гострий перець¼ стручка - за смаком

Способ приготовления

Дрібну картоплю ретельно вимити за допомогою щіточки. Обтерти насухо.

Добре розігріти олію в сковороді та викласти картоплю в 1 шар.
Смажити картоплю під кришкою на сильному вогні хвилин 10 – 15, до готовності, перевертаючи її.

Болгарський перець вимити, розрізати навпіл, видалити плодоніжку та насіння. Ще раз ополоснути й нарізати полосочками.
Цибулю почистити, вимити й нарізати тонкими напівкільцями.
Чесник обчистити, промити й дрібно нарізати.
Гострий перець промити і нарізати якомога дрібно.

Додати до картоплі болгарський перець,

перемішати і смажити на середньому вогні протягом 1 хвилини.
Далі додати цибулю і часник, перемішати і смажити ще 1 хвилину.

Потім додати гострий перець і соєвий соус. Перемішати і відключити вогонь.

Залишити сковороду на гарячій плиті на 5 хвилин, прикривши кришкою.

Картоплю подавати гарячою.

Комментарии
Для добавления комментария необходимо войти или зарегистрироваться.

Рецепт як раз для мого врожаю картоплі. Думала, буду по горобцях пуляти - ні, є ще один варіант )

Аватар пользователя Kukurooza
4 уровень

Смачного!

Аватар пользователя ra36
5 уровень

Здорово!

Аватар пользователя Вероника1101
6 уровень

Аватар пользователя ra36
5 уровень