Салат «Ала-арча»

Аватар пользователя ra36
Кулинар 5 уровня
Салат «Ала-арча»

Пропоную смачний та ситний салат, в міру гострий, яскравий. Замість яловичини використала нежирну свинину. Такий салат може бути повноцінною вечерею.

  • Количество порций: 4 порції
  • Кухня: Киргизская кухня

Список ингредиентов

  • відварена яловичина 200 г
  • редька 200 г
  • морква, середнього розміру0,5 шт
  • часник 2-3 зубки
  • оцет яблучний 50 мл
  • яйце куряче 2 шт
  • молоко2 ст л
  • вершкове масло 1-2 ч л
  • олія нерафінована2 ст л
  • спеції за смаком
  • зелень петрушки чи кріпаза смаком

Способ приготовления

Підготувати всі інгредієнти: м'ясо відварити й остудити, нарізати соломкою.
Редьку й моркву помити, обчистити і натерти на тертці для моркви по-корейськи.
З яєць та молока зробити омлетну масу, вилити її у форму для запікання, змащену вершковим маслом, шаром 1,5 – 2 см. Поставити форму з омлетом у розігріту до 190 градусів С духовку на 8 – 10 хвилин. Такий омлет має пружку консістенцію. Омлет охолодити і теж нарізати соломкою.
Всі складові викласти у миску, додати олію, оцет, сіль та перець, мілко порублений часник. Все ретельно перемішати, викласти у салатник, зверху прикрасити шматочками м'яса та нарізаною зеленню.

Комментарии
Для добавления комментария необходимо войти или зарегистрироваться.

Поживний салатик. Чоловіча мрія.

Аватар пользователя Kukurooza
4 уровень

Дякую!

Аватар пользователя ra36
5 уровень

Смачний салат

Аватар пользователя oksana_sadova77
5 уровень

Дякую!

Аватар пользователя ra36
5 уровень

Вкусный салат!

Аватар пользователя Вероника1101
6 уровень

Спасибо!

Аватар пользователя ra36
5 уровень