Тісто для випічки булочок для сніданку (хліба, батонів) з домашнім сиром

Аватар пользователя gutka
Кулинар 6 уровня
Тісто для випічки булочок для сніданку (хліба, батонів) з домашнім сиром

Смачна домашня випічка. Булочки в середені пухкі, а зовні скоринка хрустка — смакота! Злегка відчувається кислинка домашнього сиру.

Список ингредиентов

  • борошно цільнозернове140 г.
  • борошно пшеничне300 г,
  • дріжджі сухі1,5 ч.ложки
  • цукор1 ст.ложка
  • сіль1 ч. ложка
  • сир домашній80 г.
  • вода(тепла)250 мл.

Способ приготовления

Всі інгредієнти для приготування тіста повині мати кімнатну температуру.
Два види борошна просіяти. За допомогою хлібопічки або кухоного комбайну з дріжджів, борошна, солі, цукру, води та сиру замісити тісто.
У мене ХП Панасонік: в форму для випічки хліба закласти всі інгредієнти у послідовності згідно до вашої моделі, — спочатку закладаю сухі інгредієнти, далі сир, а насамкінець тепла вода.
Готове тісто викласти у глибоку миску змащену олією, накрити миску чистим рушником та поставити в тепле, без протягів місце, для підйому (близько години).

Потім тісто добре обім'яти, вимісити ще раз і розділити на 8-10 рівних частин.
З тіста сформувати булочки (при цьому руки смащую олією).
Деко застелити папером для випічки, розкласти на ньому булочки, притрусити борошном і зробити надрізи гострим ножем.

Накрити і залишити ще на 30-40 хвилин. Випікати булочки у розігрітій до 220 градусів духовці перші 12-15 хвилин з паром, а решту 15 хвилин без пару і зменшити температуру до 190-200 градусів.

Готові булочки перекласти для охолодження на решітку.

Комментарии
Для добавления комментария необходимо войти или зарегистрироваться.

Які чудові булочки

Аватар пользователя llida
2 уровень

Дякую)

Аватар пользователя gutka
6 уровень

які гарні та мабуть смачні))))))

Аватар пользователя Ариадна
5 уровень

дякую, дуже смачні)

Аватар пользователя gutka
6 уровень

Чудові булочки! Та такі гарненькІ!!!

Аватар пользователя ra36
5 уровень

дуже дякую)

Аватар пользователя gutka
6 уровень