Закусочні булочки з в'яленими томатами

Аватар пользователя ra36
Кулинар 6 уровня
Закусочні булочки з в'яленими томатами

Пухке тісто з яскравими вкрапленнями томатів! Думаю, такі булочки будуть гарною основою для бутербродів.

Список ингредиентов

  • вода 150 мл
  • сметана 1 ст л
  • дріжджі сухі 1 ч л
  • цукор 0,5 ч л
  • сіль 0,5 ч л
  • борошно пекарське 300 г
  • олія 1 ст л
  • в'ялені томати, подрібнені 4 ст л

Способ приготовления

Підігріти воду зі сметаною до теплого стану, додати цукор і дріжджі. Перемішати. Прикрити миску рушником і поставити у тепле місце на 10 хвилин – дріжджі за цей час активуються.
По частках, весь час перемішуючи, додати борошно.

Налити олію, вмішати її у тісто.
Добре вимісити тісто (хвилин 10) – воно повинно перестати приліпати до рук, стати м'яким та еластичним.
З готового тіста зформувати кулю

Змастити тісто олією й покласти у глибоку миску, прикривши плівкою. Миску поставити у тепле місце, щоб тісто гарно підійшло – у 2-2,5 рази. У мене на під'ом пішло 50 хвилин.

В'ялені помідори вийняти з банки, викласти на сітечко та відцидити олію. Потім помідори нарізати на дрібні шматочки.

Тісто, що підійшло, обережно обім'яти та зформувати з нього булочки. Для цього приблизно третину тіста тонко розкачати у прямокутник – товщиною 0,6 – 0,8 см.

Розкласти шматочки помідорів.

Обережно скрутити тугий рулет. Викласти рулет на деко швом донизу, края підгорнути теж у низ. Можна зформувати ще 2 таких довгих булочки, а можна – іншого розміру – на ваш смак.

Прикрити заготовки булочок рушником і поставити у тепле місце звилин на 15-20.
Потім поставити деко з булочками у розігріту до 190 градусів С духовку. Випікати 15-20 хвилин. Час може відрізнятись – він залежить від духовки і розміру булочок. Тому перевіряйте готовність дерев 'яною паличкою.
Готові булочки збризнути водою і закутати у 2-3 шари рушника. Через 10 хвилин розкутати булочки і просто прикрити серветкою, доки вони не стануть кімнатної температури.
Потім можна разати і смакувати. Гарні й апетитні! До того ж ароматні і смачні!

Потім поставити деко з булочками у розігріту до 190 градусів С духовку. Випікати 15-20 хвилин. Час може відрізнятись – він залежить від духовки і розміру булочок. Тому перевіряйте готовність дерев 'яною паличкою.

Готові булочки збризнути водою і закутати у 2-3 шари рушника. Через 10 хвилин розкутати булочки і просто прикрити серветкою, доки вони не стануть кімнатної температури.

Потім можна разати і смакувати. Гарні й апетитні! До того ж ароматні і смачні!

Комментарии
Для добавления комментария необходимо войти или зарегистрироваться.

Аватар пользователя SvetlanaSh-F
2 уровень

Дякую!

Аватар пользователя ra36
6 уровень

Комментарий удален.

Аватар пользователя Kukurooza
4 уровень

Комментарий удален.

Аватар пользователя Kukurooza
4 уровень

Ви, як завжди, дивуєте чудовим хлібом. Дякуємо!

Аватар пользователя Kukurooza
4 уровень

Отличные булочки! Очень аппетитные!

Аватар пользователя lakshmi
7 уровень

Девочки, спасибо!

Аватар пользователя ra36
6 уровень

Красиві булочки

Аватар пользователя oksana_sadova77
6 уровень

Дякую!

Аватар пользователя ra36
6 уровень

Хороший рецепт!

Аватар пользователя Вероника1101
6 уровень

Спасибо!

Аватар пользователя ra36
6 уровень