Гороховий суп з помідорами

Яскравий та смачний суп. У Туркменії його варять з баранини й називається він «Кайнатма». Я варила з індичкою, тому мій суп дієтичний.
- Время приготовления: 1 час
- Количество порций: 2 порції
- Кухня: Туркменская кухня
- Участие в конкурсе: Кулінарний конкурс "Сеньйор Помідор"
Список ингредиентов
- м'ясо індички — 200 г
- горох — 50 г
- картопля — 150 г
- ріпчаста цибуля — 30 г
- помідори свіжі — 140 г
- сіль, спеції, зелень петрушки — за смаком
Способ приготовления

Горох промити холодною водою. М'ясо нарізати маленькими шматочками – по 20-30 г. Цибулю подрібнити.

М'ясо залити холодною водою (0,5 л ) та поставити варити. Як закипить, зняти піну, покласти цибулю та горіх. Присолити. Варити 30 хвилин.

Картоплю і помідори помити. Картоплю почистити й нарізати кубиками. Помідори нарізати трохи меншими шматочками, ніж картопля.

Додати у суп картоплю, через 5 хвилин – помідори. Покласти лавровий лист, спеції за смаком. Перевірити на сіль.
Варити суп до готовності картоплі, ще хвилин 10-15.

Готовий суп розлити по тарілках, приправити зеленню петрушки.
Суп виходить смачний, ситний. Помідори додають яркість і особливий присмак.
- Дата публикации: 19.09.17 - 18:39
- Добавлен в кулинарную книгу: 2
- Рейтинг:5(средняя оценка: 5, всего голосов: 6)
Апетитний суп
Дякую!
Замечательный суп!
Спасибо!
Отличный рецепт!
Спасибо!