Помідори, фаршировані сиром

Фаршировані помідори сиром - досить проста холодна закуска. Всі продукти для цієї страви зазвичай завжди є в нашому холодильнику. Якщо гості вже на порозі, то цей рецепт стане паличкою виручалочкою. Приготування цієї закуски займе 20-25 хвилин. Помідори фаршировані - ароматна закуска, яка прикрасить своїм виглядом будь-яке святкове застілля. Використовуючи класичне і усіма улюблене поєднання сиру і томатів, ви створюєте щось неймовірно апетитне і привабливе. Якими б доступними були помідори протягом усього року, але зимовий «аналог» цього овоча і близько не стоїть поряд зі справжнім літнім червоним м'ясистим томатом. Влітку він безумовний король всіх страв - і перше, і друге, особливо, свіжих салатів, холодних і гарячих закусок. А поєднання його з сиром і часником навіть в самих вимогливих гурманів викликає посилене виділення слини. У підсумку, виходить соковите, ароматне і зовсім некалорійне блюдо. Як і більшість подібних блюд його можна модернізувати, додаючи в начинку яйця, крабові палички, улюблені спеції і трави. Це дієтична закуска з мінімальним вмістом жирів і вуглеводів, зате з насиченим смаком і ароматом.
- Время приготовления: 20 минут
- Количество порций: 4
- Кухня: Украинская кухня
- Участие в конкурсе: Кулінарний конкурс "Сеньйор Помідор"
Список ингредиентов
- помідори — 4 шт.
- начинка:
- сир — 150 г
- часник — 1-2 зубка
- майонез — 20-30 г
- сіль — за смаком
- перець чорний мелений — за смаком
- петрушка — 3 гілочки
Способ приготовления

Для приготування візьміть помідори, часник, сир, майонез, сіль, перець, петрушку.

Для початку займемося приготуванням сирної начинки. Для цієї мети використовуйте сир будь-якої жирності і навіть знежирений, якщо ви на дієті. Якщо сирок крупнозернистий, розітріть виделкою до більш однорідної структури. Очистіть зубочки часнику. Його кількість регулюйте на свій розсуд. Подрібніть на пресі або натріть на самій меленькой тертці.

Додайте соус майонез або з'єднайте сметану з майонезом в рівних кількостях. Перемішайте до однорідності. Приправте сіллю і меленим чорним перцем. За бажанням, можна додати нарізану зелень.

Помідори невеликого розміру добре промийте. Вони повинні бути щільні на дотик, без механічних пошкоджень і чорних плям. Обсушити рушником. Розріжте навпіл. Якщо біля основи вони зеленого кольору, обережно, виріжте ножем.

Використовуючи чайну ложечку, видаліть рідку серединку з насінням.

Сирною начинкою нафаршируйте помідорні половинки.

Промийте листочки петрушки, обсушіть і прикрасьте закуску. Помідори, фаршировані сиром готові. Можна відправити на 10-15 хвилин в холодильник або подайте відразу до столу.

Смачного!
- Дата публикации: 21.09.17 - 10:56
- Добавлен в кулинарную книгу: 3
- Рейтинг:5(средняя оценка: 5, всего голосов: 5)
Классика!
дякую, класика завжди смачно.
Дуже красиве виконання!
Дуже красиве виконання!
Дякую, так результат смачний та красивий.
Вкусная и красивая закуска!