Баклажани запечені з помідорами та куркою під сирною скоринкою.

Аватар пользователя nata0225
Кулинар 5 уровня
Баклажани запечені з помідорами та куркою під сирною скоринкою.

Список ингредиентов

  • помідори4 шт.
  • баклажани2 шт.
  • куряча грудка 300 г.
  • часник3 зб.
  • сіль перець, мускатний горіх за смаком
  • прованські трави
  • твердий сир 70 г.
  • оливкова олія 3 ст. л.
  • дерев’яні шпажки 2 шт.

Способ приготовления

Помідори нарізати кільцями

Курячу грудку нарізати на тоненькі шматочки трішки посолити та поперчити

В мисочці змішати оливкову олію, прованські трави, часник та спеції.

Баклажани розрізати на пластини повздовж не дорізаючи до кінця 2-3 см. постолити та залишити на 20 хв., щою зійщла гіркота.

Між кожну пластинку покласти кільця помідорів та шматочки курячої грудки, цією сумішшю полити зверху наші баклажани все проколоти змоченою у воді дерев’яною шпажкою.

Поставити в розігріту до 200 градусів духовку на 20 хв., коли баклажан стане м’яким, присипати його натертим на тертці сиром та поставити в духовку ще на декілька хвилин, щоб сир розплавився. При подачі витягнути шпажки.

Смачного.

Комментарии
Для добавления комментария необходимо войти или зарегистрироваться.

Тоже такие готовлю, очень вкусно!

Аватар пользователя lakshmi
7 уровень

Аватар пользователя nata0225
5 уровень

Да, это вкуснятина!

Аватар пользователя ra36
6 уровень

спасибо)

Аватар пользователя nata0225
5 уровень

Дуже красиво!

Аватар пользователя Kukurooza
4 уровень

дякую)

Аватар пользователя nata0225
5 уровень

Очень вкусно!

Аватар пользователя Вероника1101
6 уровень

Очень вкусно!

Аватар пользователя Вероника1101
6 уровень

спасибо

Аватар пользователя nata0225
5 уровень