Запіканка з цвітної капусти і помідорів

Аватар пользователя ra36
Кулинар 6 уровня
Запіканка з цвітної капусти і помідорів

Смачна запіканка! Навіть запах цвітної капусти не відчувається. А виходить дієтична страва і дуже корисна.

Список ингредиентов

  • цвітна капуста 1 кг
  • помідори-сливки 400 г
  • молоко 250 мл
  • цибуля салатна 100 г
  • твердий сир150 г
  • яйця курячі 4-5 шт
  • сіль, чорний мелений перець за смаком

Способ приготовления

Капусту промити і розібрати на суцвіття. Якщо вони виявились великими, розрізати ще навпіл.
Капусту покласти у присолену воду, додавши трошки цукру (щоб капуста не потемнішала) і варити хвилин 10, доки не стане м'якою.

Яйця збити з молоком, присолити. Помідори нарізати тонкими кільцями. Цибулю нарізати тоненькими напівкільцями.

Форму для запікання змастити олією, викласти половину капусти.

Потім покласти шар цибулі.

На цибулю – помідори.

Зверху розкласти капусту, що залишилась.
Залити збитими з молоком яйцями.

Поставити у розігріту до 190 градусів С духовку на 20 хвилин.

Потім вийняти форму, запіканку притрусити сиром і

запікати ще хвилин 5-7, поки сир не розплавиться.

Можна подавати одразу, гарячою, прикрасивши за смаком.

Комментарии
Для добавления комментария необходимо войти или зарегистрироваться.

Очень вкусно!

Аватар пользователя Вероника1101
6 уровень

Смакота!!!

Аватар пользователя Wallece
4 уровень