Пиріг "Ватрушка"

Пиріг "Ватрушка"
  • Время приготовления: 1 час
  • Количество порций: 10
  • Кухня: Украинская кухня

Список ингредиентов

  • тісто:
  • яйця2 шт.
  • цукор2/3 склянки
  • сметана1склянка
  • борошно1склянка
  • масло вершкове2 ст. л.
  • сода1/2 ч.л.
  • начинка:
  • сир домашній500г.
  • яйця3шт.
  • цукор3/4 склянки
  • манка1 ст.л.

Способ приготовления

Змішати всі ігредієнти для начинки.

Для тіста збити яйця із цукром, розтоплене масло та сметану із содою.

Перемішати та всипати борошно і замісити тісто.

Форму змазати маслом, присипати борошном ( я застелила папір для випічки), вилити тісто.

В середину акуратно вилити сирну масу. Форму поставити в холодну духовку та випікати при 180С на 40 хвилин.

Витягати з форми коли охолоне.

Смачного!

Комментарии
Для добавления комментария необходимо войти или зарегистрироваться.

Люблю таку просту домашню випічку!

Аватар пользователя Kukurooza
4 уровень

Дякую Це просто та дуже смачно

Аватар пользователя oksana_sadova77
5 уровень

Да, точно - просто, быстро и ВКУСНО!!!

Аватар пользователя ra36
5 уровень
Аватар пользователя oksana_sadova77
5 уровень