Печінка «Красуня Сходу»

Печінка «Красуня Сходу»

Список ингредиентов

  • печінка1кг.
  • цибуля ріпчаста3шт.
  • часник (зубці)5-6шт.
  • крохмаль2-3ст.л.
  • мелені помідори(зимою можна замінити томатною пастою)3-4 ст.л.
  • мед2-3ст.л.
  • олія50-70г.
  • соєвий соус7-8ст.л.
  • паприка 1 ст.л.
  • сіль1 ст.л. без гірки

Способ приготовления

Печінка ріжемо скибочками і трохи відбиваємо.Потім ріжемо смужками і складаємо в миску.

Печінку посипаємо 2-3 ст. ложками крохмалю,

додаємо 1 ст. ложку солі, 1 ст. ложку паприки.

видавлюємо часник,додаємо 50-70 гр. олії та перемішуємо і залишаємо хвилин на 20

Готуємо соус: беремо 7-8 ст. ложок соєвого соусу, 3-4 ст. ложки мелених помідорів(я їх протерла ще через сито) і 2-3 ст. ложки меду,вливаємо півсклянки окропу і перемішуємо добре, щоб мед розчинився.

Печінка замаринувалася, можна готувати. На сковорідку даємо олію, викладаємо печінку і обсмажуємо її з усіх боків

додаємо цибулю, порізану півкільцями і тушкуємо разом хвилин 5-7

заливаємо соусом, перемішуємо, накриваємо кришкою і тушимо хвилин 7-10 на середньому вогні.

Комментарии
Для добавления комментария необходимо войти или зарегистрироваться.

Як цікаво!

Аватар пользователя ra36
5 уровень

Дякую

Аватар пользователя oksana_sadova77
5 уровень

Виглядає апетитно!

Аватар пользователя Kukurooza
4 уровень

І дуже смачно, із всіх варіантів приготування печінки цей тепер на першому місці

Аватар пользователя oksana_sadova77
5 уровень

Очень аппетитно!

Аватар пользователя Вероника1101
6 уровень

Дякую!

Аватар пользователя oksana_sadova77
5 уровень