Гарбуз, запечений з помідорами

Аватар пользователя ra36
Кулинар 5 уровня
Гарбуз, запечений з помідорами

Сезонна закуска, смачна й апетитна. Не потребує багато зусиль і часу. До того ж зручно готувати: обсмажити кабачки та гарбуз можна заздалегідь, а перед подачею на стіл лише запекти у духовці.

Список ингредиентов

  • гарбуз 0,5 кг
  • помідори 300 г
  • часник 3-4 зубки
  • молодий кабачок1 шт
  • твердий сир100 г
  • сіль, перець за смаком
  • борошно для панірування
  • олія для обсмаження

Способ приготовления

Почистити й помити гарбуз та кабачок. Кабачок нарізати кружальцями завтовшки 0,5 см, гарбуз шматочками такої ж товщини і розміром, близьким до розміру кружка кабачка.

Гарбуз та кабачок присолити, поперчити й присипати роздавленим часником.

Обваляти у борошні та обсмажити в гарячій олії на середньому вогні з обох сторін, до золотавої скоринки.

Сир натерти на середній тертці.
Помідори вибрати плотні, невеликі – приблизно як кружальця кабачків. Краще за все підійдуть помідори – сливки. Помідори нарізати дольками (кожний – на 6-8 частин).

Обсмажені шматочки гарбуза викласти на деко, змащене олією. Зверху розкласти кружальця кабачка,

а потім – помідори.

Збризнути олією, засипати тертим сиром та поставити запікати у розігріту до 180 градусів С духовку хвилин на 8-10 – до розплавлення сиру.

Подавати страву одразу, гарячою.

Комментарии
Для добавления комментария необходимо войти или зарегистрироваться.

Суцільна користь!

Аватар пользователя Kukurooza
4 уровень

Дякую!

Аватар пользователя ra36
5 уровень

Отличная закуска!

Аватар пользователя lakshmi
7 уровень

Спасибо!

Аватар пользователя ra36
5 уровень

Смакота

Аватар пользователя oksana_sadova77
5 уровень

Дякую!

Аватар пользователя ra36
5 уровень

Хороший рецепт!

Аватар пользователя Вероника1101
6 уровень