Смажена печінка з яблуком та апельсином

Аватар пользователя ra36
Кулинар 5 уровня
Смажена печінка з яблуком та апельсином

Вперше готувала я це блюдо з хвилюванням: яке воно, поєднання яблука-цибуля-апельсин? Аж даремно: не тільки мені – всім, хто куштував, сподобалось!

  • Количество порций: 4-5 порций

Список ингредиентов

  • гов'яжа печінка 500 г
  • ріпчаста цибуля2 шт
  • апельсин1 шт, великий
  • яблука 2 шт
  • олія 3 ст л
  • вершкове масло 2 ст л
  • борошно 2 ст л
  • зелень петрушки, сіль, перець за смаком

Способ приготовления

Печінку промити, очистити від плівок та нарізати тонкими шматочками. Запанірувати у борошні та обсмажити у розігрітій олії. Готову печінку посолити й поперчити.
Яблука та апельсин почистити, видалити насіння та нарізати дольками.
Цибулю нарізати напівкільцями та пасірувати на вершковому маслі, додати підготовлені фрукти й тушкувати все разом 5 хвилин.
На тарілки викласти печінку, зверху розкласти фруктово-цибуляну суміш, прикрасити петрушкою та подати на стіл.

Комментарии
Для добавления комментария необходимо войти или зарегистрироваться.

Має апетитний вигляд, з яблуками та цибулею дуже люблю.

Аватар пользователя gutka
6 уровень

Аватар пользователя ra36
5 уровень

Це мені сподобається!..

Аватар пользователя Kukurooza
4 уровень

Так, спробуй!

Аватар пользователя ra36
5 уровень

Люблю таке поєднання

Аватар пользователя oksana_sadova77
5 уровень

Дякую!

Аватар пользователя ra36
5 уровень

Очень люблю печень с яблоками, вкусно

Аватар пользователя Irina2408
6 уровень

Дякую!

Аватар пользователя ra36
5 уровень