Пиріг баклажановий

Аватар пользователя ra36
Кулинар 5 уровня
Пиріг баклажановий

Така проста овочева запіканка, але наявність сиру, яйць та шинки роблять її дуже ситною стравою.

Список ингредиентов

  • баклажан1 шт
  • шинка копчено-варена100 г
  • морква 0,5 шт
  • цибуля ріпчаста0,5 шт
  • помідори свіжі1-2 шт
  • олія 3 ст л
  • яйця курячі1-2 шт
  • твердий сир70 г
  • сільза смаком

Способ приготовления

Помити овочі, обсушити. Лук нарізати напівкільцями, моркву натерти на крупній тертці. Шинку нарізати невеоикими шматочками. Сир натерти на середній тертці. Помідори нарізати кружками. Баклажани нарізати кільцями завтовшки 0,5 – 0,7 см.

Змастити баклажани олією за допомогою кулінарного пензлика (щоб не увібрали багато оліїї) і трохи обсмажити, до м'якості.

Пасірувати цибулю з морквою до м'якості, хвилин 5.

Форму для запікання змастити олією. На дно викласти половину баклажан,

потім – шинку.

Зверху розкласти моркву з цибулею,

а потім – баклажани, що залишились, та помідори. Помідорів можна покласти більше або менше – за вашим смаком.

Твердий сир натерти на середній тертці. Збити яйця з твердим сиром, трохи присолити.

Залити циєю сумішшю баклажани і поставити у розігріту до 180 градусів С духовку на 20-30 хвилин.

Гарячим пиріг обережно дістати з форми і можна подавати.

Вийшло ароматно та смачно!

Комментарии
Для добавления комментария необходимо войти или зарегистрироваться.

Смачно!

Аватар пользователя vorobyshek
6 уровень

Апетитний пиріг

Аватар пользователя oksana_sadova77
5 уровень

Як смачно і красиво!

Аватар пользователя Kukurooza
4 уровень

Дякую, дівчата!

Аватар пользователя ra36
5 уровень

Дуже апетитна запіканка, треба спробувати приготувати з консервованими баклажанами, я їх також кружельцями нарізала)

Аватар пользователя gutka
6 уровень

Валю, я думаю, вийде і з консервованими, аби тільки оцет не було чутно....

Аватар пользователя ra36
5 уровень

Вкусный пирог!

Аватар пользователя Вероника1101
6 уровень

Спасибо!

Аватар пользователя ra36
5 уровень