Камамбер з айвою та грушею у тісті філо

Аватар пользователя golkka
Кулинар 4 уровня
Камамбер з айвою та грушею у тісті філо

Смачна вишукана страва, що об'єднує смаки - карамельна цибуля, солодкі груші, терпка ароматна айва та неперевершений камамбер. Все це з келихом холодного вина та ягідами. Блюдо - святкове, хтось скаже, що з примхами, і якщо навіть календарного свята не має, зробіть собі та близьким або друзям гастрономічну подорож зі святковим смаком. Смачного!

Список ингредиентов

  • камамбер1 шт.
  • груша1 шт.
  • айва1/2 шт.
  • цибуля червона1 шт.
  • цукор коричневий4 ст.л.
  • вершкова олія95 гр
  • фісташкі15 гр
  • тісто філо3,5 листи
  • тархун2 гр.
  • смородина з цукром3 ст. л.

Способ приготовления

Підготуємо продукти. Сир, грушу, айву, горіхи, олію, цибулю червону. Перетерта смородина з цукром для подачі.

Цибулю нарізаємо полукільцами тонко.

Олію нагріваємо.

Кладемо цибулю на пательню. Смажимо.

Грушу нарізаємо дольками.

Нарізаємо айву. Чим тонкіше, тим більш смачно.

Коли цибуля стане м'якою, додаємо ложку цукру.

Карамелізуємо цибулю.

60 гр масла вершкового топимо. Цією олією будемо змазувати тісто.

Розтоплюємо 20 гр вершкового масла. Кладемо айву. Тушимо.

Коли айва протушиться, додаємо грушу, тархун.

Карамелізуємо - додаємо 2-3 ложки цукру.

Айва та груша у карамелі зі смаком тархуну готові.

Беремо лист філо, змазуємо олією, кладемо наверх лист, змазуємо.

Складуємо листи бантом.

З'єднуємо край банту.

Кладемо сир на філо.

На сир - цибулю.

На сир - цибулю.

Піднімаємо кінці тіста, зверху та знизу кладемо ще листи з олією, формуємо пакет. Ставимо сир у філо до форми.

Запікаємо при 180 С 20-25 хвилин.

Розрізаємо, сир витікає. Швидше за стіл, смакуємо.

Подаємо зі смородиною або ожиною, або чорницею за смаком. Весь сир розплавився, "шматочок" на тарільці. Беремо листик тіста, в сир зі шматочком айви. Смачного!

Комментарии
Для добавления комментария необходимо войти или зарегистрироваться.

Я пропала! Це не вечеря, це свято якесь! Неймовірний рецепт, дякую!

Аватар пользователя Kukurooza
4 уровень

Дякую, хотіла спробувати давно, стільки додати до страви, ледь стималася, сир один - задумок багато.

Аватар пользователя golkka
4 уровень

Необычное сочетание, как для меня...
Интересно, но вот повторить не смогу, к сожалению..
У нас ни такого сыра не водится, ни тесто Фило не найдешь...
А жаль... Выглядит шикарно!!!

Аватар пользователя vorobyshek
6 уровень

Дякую. Тіто філо можна зробити, важко, еле можна. А камамбер випадково знайшла по більш-менш прийнятій ціні. Якщо є закваска можна спробувати приготувати.

Аватар пользователя golkka
4 уровень

Це дуже смачно! Я в запечений камамбер шматок свіжого хліба і ммм.... а тут стільки смаків.....Смакота!!!

Аватар пользователя Irina2408
6 уровень

Дякую, в цій страві навіть не знаю, що більше сподобалося чи цибуля, чи фрукти у карамелі, з какамбером пикантне сполучення.

Аватар пользователя golkka
4 уровень

Це справді вишукана става! Красиво! Незвично! Святково!

Аватар пользователя ra36
5 уровень

Дякую, приємно.

Аватар пользователя golkka
4 уровень

Забула вказати вагу - 350 гр камамберу.

Аватар пользователя golkka
4 уровень

Так екзотично! який той камамбер? ніколи не пробувала...

Аватар пользователя пакотелька
4 уровень

Дякую. М'який з вираженим смаком сир.

Аватар пользователя golkka
4 уровень

Очень интересно!

Аватар пользователя Вероника1101
6 уровень