Камамбер запечений у тісті

Аватар пользователя gutka
Кулинар 6 уровня
Камамбер запечений у тісті

Пропоную поласувати дуже ароматною випічкою. Поєднання ніжного розплавленого сиру з часником та духмяного хліба зі скоринкою, подобається багатьом. Після запікання сир стає більш ніжним і неймовірно смачним.

Список ингредиентов

  • для тіста:
  • молоко200 мл.
  • вода 180 мл.
  • борошно пшеничне (вищого гатунку)550-600 г.
  • дріжджі сухі 1 ст.ложка
  • сіль морська1 ч.ложка
  • цукор1 ст.ложка
  • олія оливкова2 ст.ложки
  • ковбаса сиров'ялена80 г.
  • крім того:
  • сир камамбер120-200 г.
  • яйце
  • олія
  • зубчик часнику
  • мак
  • кунжут білий

Способ приготовления

У глибоку миску просіяти пшеничне борошно, додати сіль, цукор, дріжджі перемішати. Зробити заглиблення в центрі, куди налити тепле молоко з водою і замісити тісто. При кінці додати олію та порізану дрібно сиров'ялену ковбасу (шинку), вимішувати тісто до тих пір, поки воно не перестане прилипати до стінок миски та до рук. При цьому воно не повинне бути занадто крутим. Добре замішане тісто має бути легким та «слухняним».
Присипте тісто борошном і накрийте миску чистим рушником. Поставте в тепле без протягів місце для підйому.

Далі тісто потрібно розділити на 1/3 і 2/3 частини.

2/3 тіста розділити ще на 4 рівних шматки.

1/3 тіста також поділити на 4 рівних шматочки.

Спочатку розкачувати кожну більшу частину розміром з тарілку, робочу поверхню та качалку злегка змастити оливковою олією. Викладати тісто на форму вистелену папером для випічки.

Розкачене тісто класти один на інший.

Потім за допомогою ножа для піци вирізати з центру на 8 частин, не розрізаючи до самого кінця. Нарізані трикутники вивернути, як на фото.

Далі розкачати три з чотирьох менших шматочки, викладати їх один на інший в середину пирога.

і знову за допомогою ножа для піци вирізати з центру на 8 частин, не розрізаючи до самого кінця.

Нарізані трикутники вивернути, як на фото.

В середину розкачати і викласти тісто, що залишилось.

Камамбер викласти в центр, залишити для підйому. (У мене трішки замалий сир (120, г.) якщо можна то краще купити більший за вагою)

Змастити тісто збитим яйцем, посипати маком і кунжутом.

Зверху на сир порізати зубчик часнику та притрусити меленою солодкою паприкою.

Пиріг випікати при 180 ° С протягом 30-40 хвилин.

Смачного!

Комментарии
Для добавления комментария необходимо войти или зарегистрироваться.

Яка квітка красива!

Аватар пользователя Kukurooza
4 уровень

Дякую:)

Аватар пользователя gutka
6 уровень

Дуже красивий пиріг, апетитно виглядає , обов'язково спробую приготувати.

Аватар пользователя llida
2 уровень

Рекомендую спробувати:)

Аватар пользователя gutka
6 уровень

Очередное произведение искусства!

Аватар пользователя ra36
5 уровень

, дякую.

Аватар пользователя gutka
6 уровень