Куряче філе в апельсиновому соусі

Куряче філе в апельсиновому соусі
  • Время приготовления: 1 час
  • Количество порций: 4

Список ингредиентов

  • куряче філе400 г.
  • цукор2ст.л.
  • апельсин1 шт.
  • сік апельсиновий250мл.
  • імбир мелений1/2 ч.л.
  • часник (зубці)5-6шт.
  • олія для смаження4ст.л.
  • сіль
  • гвоздика5шт.

Способ приготовления

Філе і апельсин порізати на шматочки і перемішати, розминаючи апельсин. Залишити хвилин на 30.

В цей час готуємо соус.Зробимо свіжовичавлений апельсиновий сік.

Вилити його в каструльку, додати імбир, часник, гвоздику і цукор. Довести до кипіння і варити хвилин 10. Соус трохи почне густіти.Гвоздику пізніше можна прибрати.

Курку разом з соком від апельсинок викласти в сковорідку.(апельсини можна прибрати або залишити за бажанням - я їх прибрала ). Обсмажити, посолити за смаком.

От такий вийшов соус.

Вилити до курки соус і залишити тушитися хвилин 10-15 до готовності курки.

Смачного!!!

Комментарии
Для добавления комментария необходимо войти или зарегистрироваться.

Просто і смачно. Безцінний рецепт!

Аватар пользователя Kukurooza
4 уровень

Дякую!

Аватар пользователя oksana_sadova77
5 уровень

Ароматно и вкусно!!!

Аватар пользователя Irina2408
6 уровень

Дякую!

Аватар пользователя oksana_sadova77
5 уровень

Чудовий рецепт!

Аватар пользователя ra36
5 уровень

Дякую!

Аватар пользователя oksana_sadova77
5 уровень

Абажаю курочку с апельсинами!

Аватар пользователя lakshmi
7 уровень

Це дуже смачно

Аватар пользователя oksana_sadova77
5 уровень