Булочки з котлетою та сиром

Аватар пользователя vorobyshek
Кулинар 6 уровня
Булочки з котлетою та сиром

Хлібне тісто, з додаванням сиру та всередині котлета з сиром...
Дуже смачно так, та й на перекус...

Список ингредиентов

  • тісто
  • сіль2 ч.л.
  • олія2 ст.л.
  • вода тепла кип'ячена 300 мл
  • яйце1 шт
  • молоко сухе1 ст.л.
  • борошно640 г
  • дріжджі1.5 ч.л.
  • цукор1 ст.л.
  • сир твердий3 ст.л.
  • котлети
  • фарш450 г
  • сіль1 ч.л.
  • спецііза смаком
  • гарбуз тертий0.25 скл.
  • сир твердий50 г

Способ приготовления

Спочатку готуємо фарш на котлети.
В мене вже готовий, гусячий з додаванням гусячоі шкури, для жирності.
Ви же за бажанням додайте сало, трохи.
Додаю сіль та спеціі ( у меня італійскі трави, які ми полюбляємо).

Гарбуз я додаю свіжий, з ним котлети виходять більше соковитими...
Фарш перемішую добре та у холод для вистоювання.

А тим часом я роблю тісто у хлібопічці, тільки заміс.
Це займає рівно годину часу.
З цього тіста я кожен день печу хліб у духовці.
Тісто на хліб кладу на деко з пергаментом, 15 хвилин для підьому, а потім ставлю у холодну! духовку. Випікаю при 150 градусах 40 хвилин.
Обов'язково спробуйте!

Потім з фаршу роблю котлету та в середину кладу шматок сиру.

Скачую в круглі кульки.

Тісто розділити на части, розкачати в коржик та на середину викласти кульку з фаршу.

Формуємо булочки. Круглі та ще я з допомогою капронових ниток зробила фігурні булочки.
Викласти на деко з пергаментом та дати трохи постояти у теплі.

Запікати в розігрітій духовці при 180 градусах 35-40 хвилин до золотавого кольору.

Дати трохи охолонути.

Та смачного!

Комментарии
Для добавления комментария необходимо войти или зарегистрироваться.

Валечка! Булочки с котлетами - красота, я тоже такие пеку...

НО! Очень меня заинтересовал хлеб: я так никогда не пекла - чтобы в холодную духовку... А чем отличается хлеб при такой технологии выпечки?

Аватар пользователя ra36
5 уровень

Методом проб и ошибок я теперь так и пеку.
Я тебе в личку сейчас кину одну ссылочку...
Нет, не сейчас, через часик. Сейчас будем гуся резать.

Аватар пользователя vorobyshek
6 уровень

Спасибо, Валечка! Жду!

Аватар пользователя ra36
5 уровень

які апетині булочки

Аватар пользователя барахтянка
3 уровень

Дякую!

Аватар пользователя vorobyshek
6 уровень

Чудово!

Аватар пользователя Kukurooza
4 уровень

Дякую!

Аватар пользователя vorobyshek
6 уровень

Валя! Я відрапортую про хліб: я та-ки пекла його. Правда, з борошна 2 - го сорту, він виходить такий сіренький.
Дуже сподобався хліб - м"якенький, пухнастий, буду і я користуватися таким способом!

ВЕЛИКЕ СПАСИБІ!!!!

Аватар пользователя ra36
5 уровень

Ура!!!!!! Велике дякую!!!!

Аватар пользователя vorobyshek
6 уровень

Хороший рецепт.
А яку роль тут грає сухе молоко? і на якому етапі забирається нитка

Аватар пользователя Пуговка
2 уровень

Сухе молоко тут важливе. Як й в хлiбi.
Тесто после выпечки мягкое, нежное и долго не черствеет.
Нитку снимаем уже после выпечки.
Дякую!

Аватар пользователя vorobyshek
6 уровень