Паста с сирно-гарбузовим соусом

Скуштуйте домашню пасту з соусом з кремовим сиром зі пліснявою та гарбузом. Смачного!
- Время приготовления: 20 минут
- Количество порций: 4
- Участие в конкурсе: Кулінарний конкурс «Сирні примхи»
Список ингредиентов
- паста — 4 гнізда
- сир кремовий з пліснявою — 125 гр
- сливки жирні — 70 гр
- майоран — 1 ч. л.
- мускатний горіх — 2 гр
- сіль — за смаком
- перець — за смаком
Способ приготовления

Підготуємо продукти. Сир, спеції та пасту. У мене домашня з кропивою та шпинатом (на 320 гр борошна, 2 яйця, 2 жовтка, відварений пучок кропиви та шпинату, ложка олії та сіль)

З'єднуємо відварений гарбуз, трави та сир.

Збиваємо.

Додаємо сливки.

Перемішуємо.

Нагріваємо соус, помішуємо. Соус з специфічним смаком сиру з пліснявою, кремовий, м'який.

ВІдварюємо пасту - 1-2 хвилини, спливла - готова.

Подаємо пасту з соусом, можна окремо порізати шматочки сиру. Приємного!
- Дата публикации: 13.11.17 - 21:10
- Добавлен в кулинарную книгу: 2
- Рейтинг:5(средняя оценка: 5, всего голосов: 2)
Як я люблю такі страви! Краса і смакота!
Дякую, спробуйте - приготувати просто!
Які чудові кольори!
Дякую, тепла осінь - кропива ще є, як не приготувати, а сир з гарбузом - дуже яскраве сполучення.
Ніколи не їла саме такої пасти з кропивою , але по опису і по фото видно що це смачно . Сир Горгонзола я так розумію ви використовуєте?
Дякую, вже роки три готую таку пасту, свіжа паста - це смачно. А сир з білою плісявою, типа брі, але на упаковці написано було "кремовий сир", покупала в Ашані.