Гарбузова велютата з пармезаном і розмаріновими грінками

Аватар пользователя Garda
Кулинар 3 уровня
Гарбузова велютата з пармезаном і розмаріновими грінками

Немає нічого смачнішого в зимовий , сірий день. Цей позитив кольору і смаку зігріє нас однозначно.

Список ингредиентов

  • гарбуз 1 кг
  • картопля 2 -3 шт середні
  • морква1 шт
  • цибуля 1 шт
  • мускатний горіх , кориця 1 щіпотка
  • розмарин2 гілочки
  • лавровий листок1
  • гіркий перець 1 маленький
  • житній чи пшеничний хліб 3-4 скибки для грінок
  • оливкова олія кілька ложок
  • сіль , перецьдо смаку

Способ приготовления

Чистимо гарбуз від шкірки і серцевини , нарізаємо достатньо великими кусками

Чистимо нашу картоплю , моркву, цибулю , нарізаємо великими кусками, все викладаємо до каструлі з нашим гарбузом. Додаємо мускатний горіх , корицю, на дно додаємо трішки води. Ставимо на газ.

Додаємо гілочку розмарину, лавровий листок , гіркий перець , трішки солимо, перчимо і доводимо до кипіння . Від часу закипання варимо на середньому вогні приблизно 30 ха .

Проконтролювавши що овочі змякли і готові , забираємо з кастрюлі розмарин, лавровий листок , гіркий перець, перетираємо нашу велютату додаючи 2 -3 ложки оливкової олії, і кілька ложок потертого пармезану

Паралельно з приготуванням велютати готуємо наші грінки . На сковорідку змащену 2-3 ст. ложками оливкової оліі викладаємо нарізаний хліб і гілочку розмарину.

Легко підсмажуємо наш розмариновий хліб . При бажанні солимо його і перчимо

Подаємо нашу гарячу велютату в попередньо підігрітих керамічних мищинках , з розмариновими грінками посипаючи велютату пармезаном . Смачного.

Комментарии
Для добавления комментария необходимо войти или зарегистрироваться.

Крута страва!

Аватар пользователя Kukurooza
4 уровень

Дуже проста страва, але в той же час дуже апетитна . . Вона готується , а ви телевізор дивитесь настільки все просто .

Аватар пользователя Garda
3 уровень