Салат из редьки, моркви та сиру

Аватар пользователя ra36
Кулинар 5 уровня
Салат из редьки, моркви та сиру

Цей салат завжди добре смакує восени, коли до весняних огурків та помідорів дуже далеко, а парникові їсти не хочеться – не той смак! Ось тут у нагоді і буде редька, до того ж – китайська, яскравого рожевого кольору.

Список ингредиентов

  • майонез домашній2-3 ст л
  • морква сира100 г
  • редька китайська100 г
  • сир твердий100 г
  • петрушка1 пучок
  • сільза смаком
  • листя салатидля подачі

Способ приготовления

Спочатку редьку обчищаємо та занурюємо на 15 хвилин у холодну воду – тоді вона стане менш гострою.

Моркву общищаємо, промиваємо та натираємо на тертці для моркви по-корейськи.
Твердий сир і редьку натираємо на крупній тертці.
Зелень петрушки промиваємо та обсушуємо. Дрібно нарізаємо.

У миску викладаємо редьку, моркву, сир та петрушку.

Додаємо майонез і перемішуємо. За смаком кладемо сіль (не обов'язково).

Ще раз перемішуємо і викладаємо порційно, на листя салати.

Салат виходить, хоч і багато редьки, в міру гострим, досить ситний та й на вид апетитний.

Комментарии
Для добавления комментария необходимо войти или зарегистрироваться.

Завжди хотіла спробувати таку редьку на смак - відрізняється?

Аватар пользователя Kukurooza
4 уровень

Наташа, она гораздо мягче, нет такого сильного запаха и вкуса, нет горечи.
Я обычную редьку есть не могу, а эту - легко!

Аватар пользователя ra36
5 уровень

Комментарий удален.

Аватар пользователя Kukurooza
4 уровень