Салат з капусти та сиру Фета

Аватар пользователя ra36
Кулинар 5 уровня
Салат з капусти та сиру Фета

Корисний, легкий, красивий та апетитний салат. До того ж – просто миттєве приготування! Цим салатом можна і просто перекусити, а можна подати до столу як чудове доповнення основної страви

Список ингредиентов

  • білокачанна капуста100 г
  • морква50 г
  • огірки свіжі150 г
  • сир фета100 г
  • зелень петрушкиза смаком
  • заправка: олія оливкова1 ст л
  • лимонний сік10 мл
  • сіль, перецьза смаком

Способ приготовления

Миємо та обчищаємо овочі. Якщо огірки гірчать, з них знімаємо шкурку. Петрушку миємо та обсушуємо паперовим рушником.
Тонко шинкуємо білокачанну капусту. Перетираємо її з щіпкою солі. Натираємо моркву на тертці для корейської моркви. Огірки нарізаємо тонкими чверть-кільцями. Рубимо зелень петрушки.

В миску складаємо всі підготовлені продукти, додаємо лимонний сік, олію, чорний мелений перець.

Перемішуємо салат та пробуємо на сіль. Якщо у сирі солі недостатньо, підсолюємо за смаком.

Ще раз перемішуємо і викладаємо у салатник. Прикрашаємо на свій смак.

Салат можна одразу подавати.

Комментарии
Для добавления комментария необходимо войти или зарегистрироваться.

Який соковитий!

Аватар пользователя Kukurooza
4 уровень

Який соковитий!

Аватар пользователя Kukurooza
4 уровень

Дякую!

Аватар пользователя ra36
5 уровень

Переконана що це дуже смачно . В мене одне запитання ... Капусту ви мнете з сілью перед тим як добавити до інших інградвєнтів? Дякую .

Аватар пользователя Garda
3 уровень

Так, капусту я перетираю з сіллю, тільки навесні, кола вона молода - не перетираю, бо й так м"яка.

Дякую, що вказали на неточність!
Я в тексті підправила.

Аватар пользователя ra36
5 уровень

Аватар пользователя Garda
3 уровень