Гарбузова каша в духовці

Гарбузова каша в духовці

Гарбуз дуже корисний. Приготувати мякоть гарбуза можна по-різному: запекти у духовці, зварити кашу чи зупку, можна використовувати як начинку для випічки. Самою популярною є гарбузова каша.

Гарбузова каша приготовлена в духовці виходить смачною та ароматною.Тут можна використовувати різні крупи, фрукти і т.д. Я пропоную приготувати із рисом.

  • Время приготовления: 2 часа
  • Количество порций: 2
  • Кухня: Украинская кухня

Список ингредиентов

  • гарбуз(мякоть)400 г.
  • цукор1/2 склянки
  • рис1/2 склянки
  • родзинки
  • молоко
  • масло за бажанням

Способ приготовления

Нарізаємо мякоть гарбуза невеликими кубиками та викладаємо у горшочок.

Родзинки миємо, трошки їх просушуємо та викладаємо зверху на гарбуз.

Додаємо цукор.

Додаємо рис.

Наливаємо молоко, так щоб продукти у горщику були покриті.Якщо молоко нежирне, то можна додати ще трошки масла.

Накриваємо горщики, ставимо у розігріту духовку до 170С на одну годину. Вимикаємо духовку і даємо каші ще настоятися біля години.

Смачного!

Комментарии
Для добавления комментария необходимо войти или зарегистрироваться.

Супер! Я таке люблю їсти

Аватар пользователя SvitlanaK
4 уровень

Дякую,Cвітлана Це смачно і корисно)

Аватар пользователя oksana_sadova77
6 уровень

Головне - заклав все у горщик - і вільний! А яка ж вона смачна, ця каша!!!

Аватар пользователя ra36
6 уровень

Дякую!

Аватар пользователя oksana_sadova77
6 уровень

Очень вкусная каша!

Аватар пользователя lakshmi
7 уровень

Дякую

Аватар пользователя oksana_sadova77
6 уровень

От люблю таке ... Швидко , смачно, а як гарно ... Я б цю страву назвала не кашою , а гарбузовим десертом з печі .

Аватар пользователя Garda
4 уровень

Дякую

Аватар пользователя oksana_sadova77
6 уровень

як все просто. Засипав, відправив у духовку і відпочивай

Аватар пользователя Пуговка
4 уровень

Згідна. Дякую

Аватар пользователя oksana_sadova77
6 уровень