Рулет Tiramisu

Рулет Tiramisu

Тірамісу любите їсти, а рулет Тірамісу пробували?))) Якщо ні тоді швидше записуйте рецепт.

Список ингредиентов

  • для бісквітного рулету на деко 23/23 см:
  • яйца курячі3 шт
  • борошно3 ст.л з горкою
  • цукор3 ст. л з горкою
  • вода 1 ст.л
  • для крема:
  • маскарпоне150 грам
  • сметана дуже жирна 25% ( або вершки 33% )100 грам
  • цукрова пудра70 грам
  • для декору:
  • пудра цукрова1 ст.л
  • какао1 ст.л
  • шоколадні каплі1 ч.л
  • кава натуральна солодка для просочення бісквіту100 мл

Способ приготовления

Отже спочатку потрібно зробити бісквітне тісто на рулет. І для нього для початку потрібно відокремити білки від жовтків. І в чаші міксера починаємо збивати білки до пишной маси, поступово додаємо по 1 ложці цукру і збиваємо наші білки вже в щільну стійку масу. Вводимо жовтки, знову збиваємо. Вимикаємо міксер, просіюємо борошно і додаємо воду. Швидко перемішуємо і розподіляємо наше тісто на деко з пергаментом. Відправляємо в розігріту духовку на 12-15 хвилин при температурі 170-180 С градусів.

Готовій бісквіт дістаємо з духовки і залишаємо на столі, скручивать його не потрібно він охолоне і добре сам відокремиться від пергаменту. Ломатись та тріскатись не буде так як ми в нього додали воду, головне не пересушити його в духовці)))!

Далі робимо крем. І тут як завжди все дуже просто. Спочатку пару хвилин збиваємо сир маскарпоне, далі добавлеємо туди у мене прямовисна сметана (це чиста щільна сметану яку я відкинула на марлю і сиворотка з нею вийшла, а залишилась плотна масса), якщо такої сметани немає, тоді беремо вершки дуже жирни не менше 33%, додаємо пудру і все це ще збиваємо пару хвилин.

Крем готовий, можно намащювати на бісквіт.

Але спочатку наш бісквіт пропитуємо солодкою кавою. І викладаєм крем та розподіляємо, але не до кінця, трохи залишаємо в кінці без крему. І ще я трохи крему залишила для декорування рулету.

Наш рулет згортаємо і обмотуємо плівкою, відправляємо на час до холодильнику.

Ну а далі, припудрюємо рулет пудрою, робимо вензеля з крему, припудрюємо ще какао та каплями шоколаду і можно різати на шматочки наш рулет Tiramisu та пробувати! На цьому все! Гарних Вам кулінарних експерементів.)))

Комментарии
Для добавления комментария необходимо войти или зарегистрироваться.

Шикарний рулет

Аватар пользователя oksana_sadova77
6 уровень

а ещё и очень вкусный)

Аватар пользователя Ариадна
5 уровень

Рулет - просто великолепен!!!
А я и не знала, что, если добавить воду, можно не скручивать...
Спасибо за подсказку!

Аватар пользователя ra36
6 уровень

всегда пожалуйста))))))))) да и без воды рулет тоже можно спокойно не сворачивать сразу, от хорошего белого пергамента правильно испечённый бисквит спокойно отходит и не трескается, главное не пересушить)

Аватар пользователя Ариадна
5 уровень

Крутой рецепт! Обязательно приготовлю.

Аватар пользователя Kukurooza
4 уровень

пробуйте Вам понравится)

Аватар пользователя Ариадна
5 уровень

чудовий рулет

Аватар пользователя Пуговка
4 уровень