Лаврак з імбирем і лимоном запечений під «шубкою» із солі

Аватар пользователя Garda
Кулинар 4 уровня
Лаврак з імбирем і лимоном запечений  під  «шубкою» із  солі

Це ще одна рибка яка запечена під «шубкою» із солі . Практично повторююсь , лінь бере своє , не хочеться ускладнювати своє життя знаючи що риба є риба і якщо любиш нею ласувати , і чим простіший рецепт тим швидшою насолода буде на нашому столі . Лаврак все ж я начинила лимоном, імбирем перед тим як накрити « шубкою» із солі .... Було смачно , захотілось поділитись з вами .

  • Время приготовления: 1 час
  • Количество порций: 2 -3
  • Кухня: Итальянская кухня

Список ингредиентов

  • лаврак 1кг
  • сіль 2,5 пачки
  • імбир кілька плястерок
  • лимон 1/2
  • оливкова оліяза смаком

Способ приготовления

Миємо , чистимо рибу, готуємо іі до запікання .

Начиняємо лаврак лимоном , імбирем

На нашу деку висипаємо 1/3 кількості солі , вкладаємо нашу рибу і накриваємо іі повністю 2/3 кількості солі . Запікаємо приблизно 45 хв попередньо нагрівши ідуховку до 200*С

Звільняємо рибу від солі, розділяємо іі на порції , бажано звільнити рибу від хребта і кісток

Подаємо рибку з зеленим салатом зризнувши іі оливковою олією . Смачного і всім гарного здоров’я .

Комментарии
Для добавления комментария необходимо войти или зарегистрироваться.

І знову - класно!

Аватар пользователя ra36
6 уровень

Завжди гарно дякую !

Аватар пользователя Garda
4 уровень

Смакота!

Аватар пользователя Kukurooza
4 уровень

Дякую .

Аватар пользователя Garda
4 уровень