
Хліб Парадичка

- Время приготовления: 4 часа
Список ингредиентов
- сухі дріжджі — 2,5 ч.л.
- борошно — 500 г
- вода — 140 мл
- олія — 1,5 ст.л.
- сіль — 1,5 ч.л.
- цукор — 1,5 ст.л.
- томатний сок (не густий) — 200 мл
Способ приготовления
Беремо відро хлібопічки. Засипаємо дріжджі, борошно. цукор, сіль. Зверху заливаємо томатний сік, воду та олію.
Включаємо програму швидкий хліб і через 2 години у нас готовий свіжий хліб.
Якщо вибираємо програму Основна програма, тоді кількість дріжджів зменшуємо - 2 ч.л.
- Дата публикации: 28.11.17 - 15:08
- Добавлен в кулинарную книгу: 6
- Рейтинг:4(средняя оценка: 4, всего голосов: 2)
Пошук рецептів
- Нас вже 28372, приєднуйтесь!
- Рецептів на сайті 40826
Навіщо потрібен цей сайт?
- знаходити нові рецепти
- створити свою кулінарну книгу
- змагатися в кулінарних конкурсах
- знаходити нових друзів
або увійти →
Рекомендуем почитать
Рецепт тижня
Ціквавий хлібчик!
дякую
Такий жовтенький, наче сонце!
Дякую