Швидкий житній хліб

Швидкий житній хліб
  • Время приготовления: 1 час
  • Кухня: Еврейская кухня

Список ингредиентов

  • житнього борошна 4 скл. (520 г)
  • розпушувач 2 ч. л.
  • сода1 ч.л.
  • сіль1 ч.л.
  • вершкове масло або олія 60 г
  • яйця курячі4 штуки
  • кефір (можна кисле молоко) 2 скл. (500 мл)
  • мед (цукор)3 ст.л.

Способ приготовления

Змішати борошно, розпушувач, соду, сіль. Додати розм'якшене масло або олію.
В окремому посуді виделкою збити яйця, додати кефір і мед. Швидко перемішати обидві суміші, покласти у форму для хліба, формою пару раз стукнути по столу (для розподілу повітря, так написано в рецепті).
Пекти при 180 градусах у попередньо розігрітій духовці 45 - 55 хвилин. Час випікання залежить від форми та вашої духовки. Готовність перевіряємо шпажкою, щоб тісто не прилипало
У мультиварці випікається 1 годину.
У хлібопічці випікаємо на 45-50 хв.

Комментарии
Для добавления комментария необходимо войти или зарегистрироваться.

А ще з цього тіста виходять чудові вафлі

Аватар пользователя Пуговка
4 уровень