Торт з кремом "Пломбір"

Аватар пользователя SvitlanaK
Кулинар 4 уровня
Торт з кремом "Пломбір"

Ніжний та смачний торт з неймовірним кремом нікого не залишить байдужими!

Список ингредиентов

  • коржі:
  • борошно380 г
  • вершкове масло250 г
  • сметана200 г
  • яйця1 шт.
  • крем "пломбір"
  • яйця2 шт
  • цукор130 г
  • ванільний цукор1 ч. л.
  • борошно2 ст. л.
  • сметана 25 %400 г
  • масло вершкове 250 г
  • варення, фруктове пюре

Способ приготовления

Спочатку готуємо крем:
Яйця,цукор, ванільний цукор, борошно і сметану розмішуємо в мисці і відправляємо на водяну баню. Важливо щоб дно миски з кремом не торкалось води! Постійно за допомогою вінчика помішуємо крем і уварюємо до загустіння. Десь хвилин 7 .

Для приготування цього крему потрібна сметана 25% жирності не менше. Знімаємо крем з бані і закриваємо харчовою плівкою в контакт з кремом. Ставимо в холодильник.

Масло перетерти з борошном, сметану змішати з яйцем, замісити тісто. Помістити в холодильник на 30 хв.

Тісто розділити на 12 рівних частин, тоненько розкачуємо і вирізаємо корж діаметром 20 см. Я просто прикладала мисочку та вирізала. Проколюємо коржі виделкою і випікаємо при температурі 190 °C до золотистого кольору.

Повертаємось до приготування крему: вершкове масло кімнатної температури збивати міксером і поступово, по ложці додавати охолоджений крем, продовжуючи збивати.

Збираємо торт. Кожний корж змазуємо кремом і вашим улюбленим варенням. У мене малинове та виноградне. Корж-варення-крем і т. д.

Трішки крему я залишила на верх торта. І з обрізаного тіста спекла ще один корж, аби перетерти його на крихти для прикраси. Торт я замотала харчовою плівкою і помістила в холодильник на ніч. Щоб пройти йому потрібно мін - 10 год.
На верх торта я поклала доску і поставила банку з томатною пастою. Це для того щоб він гарно розрівнявся і трішки присів.

Ніжний, сочний з неповторним кремом торт готовий! Смачного!

Комментарии
Для добавления комментария необходимо войти или зарегистрироваться.

Дууууже люблю торти з великою кількістю коржів! Пречудово.

Аватар пользователя Kukurooza
4 уровень

Я тепер також полюбляю такі тортики

Аватар пользователя SvitlanaK
4 уровень

Шикарный тортик, так и хочется кусочек попробовать!

Аватар пользователя lakshmi
7 уровень

Аватар пользователя SvitlanaK
4 уровень

Смакота!!!

Аватар пользователя ra36
5 уровень

Цей крем мене просто підкорив

Аватар пользователя SvitlanaK
4 уровень

Добрый день, Ваш торт очень заинтересовал, только вот эту фразу не поняла: "Щоб пройти йому потрібно мін - 10 год." Переведите, пожалуйста!

Аватар пользователя Татарочка
4 уровень

На пропитку минимум 10 часов

Аватар пользователя Chokoladka
3 уровень

Все верно

Аватар пользователя SvitlanaK
4 уровень

Добрый день, этому торту нужно хорошенько пропитаться, для того чтобы был мягеньким и нежным. Торт очень вкусный!

Аватар пользователя SvitlanaK
4 уровень

Цікавий рецепт

Аватар пользователя Пуговка
3 уровень