Економне картопляне печиво

Економне картопляне  печиво

Смачне печиво в Піст

Список ингредиентов

  • картопля600 г
  • пшеничне борошно250 г (200 г в тісто + 50 г для замісу)
  • олія2-3 ст. л. (2 ст.л. в тісто + 1 ст.л. для змащування – за б
  • сіль1 ч.л.
  • розмарин за бажанням 1 ч.л.
  • чорний перець 1 пучку (щіпку)

Способ приготовления

Приготувати густе картопляне пюре. У тепле картопляне пюре додати сіль, перець чорний і олію.
Додати просіяне борошно (200 г, може знадобитися і більше). Замісити еластичне тісто.
Розділити тісто на 2 частини. Одну частину розкачати в пласт приблизно товщиною в 5 мм, підсипати на стіл борошно. Згорнути пласт тіста у рулет. Рулет розрізати впоперек на 4 частини.
Кожну частину розкачайте і складіть «коржі» один на другий.
Знову розкачати тісто в пласт, товщиною приблизно 5 мм. Видавіть фігурками печиво.
Печиво викласти на деко, застелене пергаментом.
Змастити печиво олією (за бажанням).
Присипати сушеним розмарином (за бажанням) і випікати при 200 град. 10-15 хвилин, до рум'яності.
В печиво можна додавати різні прянощі: трави, насіння на свій смак. Паприка або ложка томатного пюре зроблять печиво зовсім іншим за кольором.

P.S. Рецепт від Ауріки

Комментарии
Для добавления комментария необходимо войти или зарегистрироваться.

Ще одне пісне печиво! Та ще й солоненьке!

Аватар пользователя ra36
5 уровень

Смакуйте

Аватар пользователя Пуговка
3 уровень

Дуже влучний рецепт, дякую!

Аватар пользователя Kukurooza
4 уровень

Дякую. Дитячий)))

Аватар пользователя Пуговка
3 уровень